Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

5 redenen om een springkussen te huren (boeken)

Gregory Fernandes 01-06-2021 Tags: springkussen, feestapparatuur, organiseren

5 redenen om een springkussen te huren boeken

Het Paw Patrol springkussen en Jungle springkussen zijn vaker verhuurd dan aanwezig bij Partykoning. Het zijn populaire modellen die graag de smaakmakers zijn op jouw feest. Maar waarom zou je eigenlijk een springkussen boeken wanneer je een feest geeft? Het kan toch ook makkelijk zonder een opblaaskussen? Nee, dat kan niet! Wij geven je 5 redenen waarom een springkussen huren dé allerbeste optie is voor het feest dat jij organiseert.

Je hebt nauwelijks werk aan een springkussen huren

Heb je het idee dat je zelf uren bezig bent wanneer je kiest voor het huren van een springkussen? Dan heb je het verkeerd. Sterker nog, je hoeft er helemaal geen werk aan te hebben vanaf het moment dat je het juiste springkussen gevonden hebt.

Wij verzorgen graag:

? De bezorging
? Het opbouwen van het springkussen
? Het toezichthouden op de spelende kinderen
? Het afbreken en terugbrengen van het springkussen

Wat jij dan nog kunt doen? Genieten van je feest en de spelende kinderen op de achtergrond!


Een springkussen boeken kan gemakkelijk via het internet

Lastig om een goed springkussen te vinden tegenwoordig? Onzin. Bij Partykoning vind je uiteenlopende modellen, waarbij we altijd vermelden hoeveel ruimte er nodig is om de springkussens te plaatsen. Kun je stroom in de buurt van de plek regelen en past het springkussen qua afmetingen? Dan kun je direct boeken. Makkelijker wordt het écht niet!


Iedereen weet waar het feest is!
iedereen weet waar het feestje is
Een tuin met wat stoelen en tafels kan een feestlocatie genoemd worden.
Zet je er een springkussen neer, dan weet iedereen dat het een feest is. Alle kinderen zijn direct enthousiast wanneer ze een springkussen zien en alleen dat is al een reden om een springkussen te boeken!


Eindeloos vermaak voor alle kinderen (en een goede nachtrust)

Kinderen willen graag wat te doen hebben. Die zien het niet zo zitten om urenlang te praten over het werk, de kosten van de gemiddelde huurwoning of het gevolg van de Amerikaanse politiek op het welzijn van de gemiddelde Chinees in Den Haag. Laat ze lekker hun energie opgebruiken op het feest. Zo wordt het voor hen ook een echt feest én slapen ze ook nog eens heerlijk ’s avonds.

kind slapen na springkussen feest


Je krijgt er een uniek feest mee!

Hoe vaak ben jij op een feest geweest waar een springkussen stond? Niet of nauwelijks? Reden te meer om te kiezen voor het huren van een springkussen, aangezien je hiermee gegarandeerd een leuk feest neer kunt zetten voor alle gasten. Van jong tot oud! Overtuigd? Binnen een minuut heb je een springkussen geboekt!

1 minuut springkussen
Ben je overtuigd en wil je onze scherpe prijzen voor springkussens zelf eens bekijken? Op onze website vind je een breed aanbod aan springkussen in alle soorten en maten. Wil je dat we met je meekijken om het beste model te vinden? Bel dan naar 010 307 48 26 en we geven u direct advies op maat!

Terug