Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

De 5 grootste blunders bij het organiseren van een feest

Gregory Fernandes 01-20-2021 Tags: feestapparatuur, organiseren

5 grootste blunders bij het organiseren van een feest

De 5 grootste blunders bij het organiseren van een feest 

Een feest organiseren, dat is een koud kunstje. Totdat je er zelf mee aan de slag moet. Veel mensen vergissen zich in de omvang van de werkzaamheden en organisatie wanneer zij een feest organiseren. Om het je makkelijker te maken, hebben we de 5 grootste blunders uit eigen ervaring op een rijtje gezet.

Eten & drinken vergeten te regelen

Je hebt de springkussens geboekt, er zijn genoeg tafels en stoelen en tijdens het ontvangen van de gasten wordt de koffie ingeschonken. Maar wat is er voor de gasten nadat de kopjes koffie op zijn?

Eten en drinken zijn een van de belangrijkste elementen wanneer je een feest organiseert. Besteed hier gerust wat meer aandacht aan, huur een cateraar in of vraag familie en vrienden om te helpen.

Je weet niet wie er komt…

Laat je de gasten extra gasten meenemen, dan is dat meer vreugde op het feest. Maar wanneer je vergeet te vragen om door te geven hoeveel mensen er komen, dan gaat het mis. Staan er ineens 200 mensen voor de deur terwijl je 50 mensen uitgenodigd had, dan kan Partykoning je garanderen dat je eten, drinken, opblaaskussens en stoelen te weinig hebt. En dat is wel echt een blunder.

Rommelige organisatie tijdens het feest organiseren

Wanneer je de organisatie van het feest op zijn beloop laat, dan wordt het een rommeltje. Niet alleen de aanloop naar het feest, maar ook het feest valt al snel tegen. Daarom wat tips om het feest een succes te maken:

  • Laat bepaalde delen door andere mensen regelen

  • Laat mensen weten dat jij het centrale aanspreekpunt punt

  • Zorg voor goede documentatie waar iedereen bij kan die betrokken is bij de organisatie van het feest

Niet gedacht aan de kleinere kinderen?

Bij het organiseren van een feest gaat het vaak om activiteiten, lekker eten en drinken. Maar daar hebben de kleinere kinderen weinig aan. En wanneer die zich niet weten te vermaken, kun je erop rekenen dat de ouders ook alweer snel op weg naar huis zijn.

Wil je dit vermijden, kijk dan eens naar onze springkussens, onze leuke spelletjes en het aanbod dat we net binnen hebben. Zo kunnen de kleintjes zich ook heerlijk vermaken en doe je alle ouders op het feest een groot plezier. De kinderen zullen namelijk geweldig slapen na het feest!

Zelf aan het werk zijn tijdens het feest

Ben je iemand die constant alles wil regelen en besteed je daarom liever niets uit? Dan is de kans klein dat je zelf wat van het feest meekrijgt. Zorg er daarom voor dat je goede partners vindt. Mensen die je kunnen helpen bij het serveren van het eten en drinken bijvoorbeeld. Of onze mensen, want wij houden de spelende kinderen graag voor je in de gaten zodat jij ook een leuk feest hebt!

Zelf je feest goed organiseren

Wil je een feest organiseren dat niet snel vergeten wordt en kun je wel een beetje hulp of inspiratie gebruiken? Bel ons dan eens, zodat onze partyexperts met je mee kunnen kijken naar de mogelijkheden die wij bieden! Bel ons vandaag nog op 010 307 48 26.

Terug