Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Springkussen evenement of stormbaan evenement ?

Gregory Fernandes 01-14-2021 Tags: springkussen, feestapparatuur, organiseren, stormbaan

springkussen of stormbaan evenement

Springkussen evenement of stormbaan evenement, wat kies jij?

Wil je een feest helemaal leuk aankleden, dan kun je enorm uitpakken met het brede assortiment van Partykoning. Wat te denken van een compleet springkussen of stormbaan evenement om alle gasten eens echt bezig te houden?

Weet je nog niet precies wat je wilt of twijfel je? Dan hebben we hier een aantal handige vragen waarmee je zelf uit kunt vogelen wat het beste bij jouw feest past. Een stormbaan, een springkussen of misschien wel een van de vele oudhollandse spelletjes uit ons assortiment om elk evenement een ongelooflijk succes te maken.

Wie zijn aanwezig op het feest?

Het bepalen van de attributen, springkussens en stormbanen, dat begint met het bepalen van de gastenlijst. Wanneer er veel oudere kinderen zijn, dan is een springkussen minder interessant. Zijn er veel erg jonge kinderen, dan is de stormbaan wellicht niet direct de beste optie.

Probeer altijd te kiezen voor de toestellen waar de meeste gasten gebruik van kunnen maken. Weet je niet precies wie er komt? Dan kun je altijd een iets kleiner toestel kiezen zodat je meerdere modellen naast elkaar kunt plaatsen. Zo weet je zeker dat iedereen zich prima kan vermaken tijdens het feest!

Hoeveel ruimte heb je precies?

Dit is de harde eis waar je eigenlijk niet onderuit kunt komen. Je kunt geen ruimte benutten die je niet hebt. Een stormbaan op een evenement neemt al snel veel ruimte in, waardoor er weinig te combineren valt tenzij je lokaal een veldje kunt gebruiken.

Bij al onze toestellen staat de afmeting vermeld. Niet duidelijk of wil je dat we met je meekijken? Neem dan vooral contact met ons op zodat we kunnen helpen meten.

Wat zegt de weersvoorspelling?

Voordat je bepaalt wat je gaat doen, is het verstandig om te kijken naar de weersvoorspelling. Hoewel we een garantie geven wanneer het slecht weer is, is het niet de bedoeling dat heel het feest in het water valt. Is er kans op slecht weer? Kijk dan eens of je de attributen of toestellen binnen kunt plaatsen.

Wordt het goed weer en lekker warm? Dan kun je een complete waterattractie neerzetten natuurlijk!

Wat is je budget?

Hoewel we aantrekkelijke prijzen hanteren, speelt het budget natuurlijk ook een rol. Zeker wanneer je wilt combineren, is het goed om de prijs in de gaten te houden. Weet je niet precies wat de beste optie is? Dit zijn de meest gekozen springkussens en stormbanen:

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze of wil je meer weten over de mogelijkheden die we bieden? Bel dan naar 010 307 48 26 en we helpen je graag verder.

Terug