Hindernisbaan 21 meter lang huren

Met deze grote 21 meter lange stormbaan van PartyKoning haal je een avontuurlijke attractie in huis! Stormbaan bevat een glijbaan en 2 bananen die je moet ontwijken.

De Stormbaan is uitdagend voor jonge en volwassen spelers. Betreed de baan met z’n tweeën en zorg dat je als eerste bij het einde bent! Ook leuk in teamverband tijdens bijvoorbeeld een zeskamp of familiefeest.
Durf jij deze geweldige stormbaan aan? Het is één van onze verhuur toppers dus wees er snel bij!

Praktische informatie

Wij adviseren u om voordat u een bestelling plaatst, de plek waar het stormbaan moet komen te staan op te meten, om te voorkomen dat bij bezorging blijkt dat het product niet past. Houdt naast de afmetingen van de stormbaan altijd rekening dat u ongeveer een meter extra ruimte bij de in- en/of uitgang vrijhoudt. Daarnaast dient u zelf zorg te dragen voor een stroompunt op de plek waar het stormbaan komt te staan. Denk hierbij aan een stopcontact, een geaard verlengsnoer of een haspel.

Afhalen, bezorging en op- en afbouw
Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. De stormbaan zal worden bezorgd en opgebouwd, en weer worden afgebroken en opgehaald. De bezorgtijd en afhaaltijd zal vooraf met u worden afgestemd de planning neemt contact met u op. Het is niet nodig om te assisteren bij de op- en afbouw van producten, wij zorgen er altijd voor dat er voldoende medewerkers aanwezig zijn om de klus te klaren. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal kilometers en kunt u terugvinden bij de afronding van uw bestelling.

Begeleiding
Op het moment dat u een springkussen, stormbaan of andere attractie bij ons huurt bent u zelf verantwoordelijk voor toezicht en begeleiding door een meerderjarige. Indien u zelf geen toezicht wil houden, is het ook mogelijk om begeleiding bij ons te huren. Onze medewerkers zijn opgeleid om op een deskundige manier evenementen te begeleiden. Indien u van deze optie gebruik wil maken, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden door te nemen.

Onderhoud
Wij hechten veel waarde aan onze producten en zorgen er daardoor ook voor dat deze goed worden onderhouden. Wekelijks wordt er tijd genomen om de verhuurde producten na te kijken en weer schoon te maken. Zo bergen wij onze springkussens- en stormbanen nooit nat op, maar zetten wij deze altijd opnieuw op om alle vocht en viezigheid te verwijderen. Daarnaast wordt er jaarlijks gekeken naar welke producten vervangen moeten worden, of ter reparatie moeten worden opgestuurd. Zo zijn wij in staat om u altijd kwalitatieve en goed onderhouden producten te bieden.

Veiligheid
Veiligheid staat bij ons voorop. Samen met onze medewerkers zorgen we er altijd voor dat producten goed vast worden gezet. Indien er een harde wind staat, zetten wij de producten extra stevig vast. Bij extreme weersomstandigheden kan er besloten worden om niet te plaatsen, wanneer dit in onze ogen niet langer voldoende veilig is. Dit is echter pas het geval bij harde wind, denk hierbij aan windkracht zes of hoger. Naast het veilig omgaan met onze producten, kiezen wij ook enkel voor gekeurde producten. Al onze producten hebben de veiligheidskeurmerken van AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut.

Terug