Shimmer & Shine springkussen huren

Shimmer en Shine springkussen huren ?  Shimmer en Shine zijn een van de meest populaire karakters van Nickelodeon.

Springkussen Huren?
✓ Veilige springkussens met officiele keuringscertificaat.
✓ Schone springkussens
✓ Levering mogelijk door PartyKoning bezorgservice
✓ Overdekt
✓ We hebben meer dan 20 springkussens op voorraad !

Mooi weer garantie:
PartyKoning geeft mooi weer garantie wat houdt dit in ? Wanneer er slecht weer voorspeld is kunt u 48 uur voor aanvang van levering kosteloos annuleren in alle andere gevallen van acute annulering zijn wij genoodzaakt om 50% van het huurbedrag in rekening te brengen.

Ook bij slecht weer kunt u prima springen, maar wilt u zeker zijn, kijk dan de avond(en) ervoor even goed naar het weerbericht of op buienradar.

Voorwaarden:

1. Gratis annuleren bij slecht weer uiterlijk 48 uur vóór levering
2. Dezelfde dag kunt u niet meer annuleren en berekenen wij de gemaakte kosten door
3. Alleen geldig voor onze springkussens
4. Alleen mogelijk bij voorspeld slecht weer met minimaal 60% procent kans op regen.

Praktische informatie
Wij adviseren u om voordat u een bestelling plaatst, de plek waar het springkussen moet komen te staan op te meten, om te voorkomen dat bij bezorging blijkt dat het product niet past. Houdt naast de afmetingen van het springkussen altijd rekening dat u ongeveer een meter extra ruimte bij de in- en/of uitgang vrijhoudt. Daarnaast dient u zelf zorg te dragen voor een stroompunt op de plek waar het springkussen komt te staan. Denk hierbij aan een stopcontact, een geaard verlengsnoer of een haspel heeft u geen haspel of verlengsnoer dan kunt u dit bij ons voordelig huren.
 
Minimale tuinoppervlakte bij dit springkussen :
4 x 4 x 4
 
Afhalen, bezorging en op- en afbouw
Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Het springkussen zal worden bezorgd en indien welke keuze je maakt worden opgezet en afgebroken en opgehaald. De bezorgtijd zal vooraf met u worden afgestemd, de afhaaltijd kunt u na uw reservering doorgeven, of wordt bij bezorging in overleg bepaald. Het is niet nodig om te assisteren bij de op- en afbouw van het springkussen (als u dit heeft geboekt), wij zorgen er altijd voor dat er voldoende medewerkers aanwezig zijn om de klus te klaren. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal kilometers en kunt u terugvinden bij de afronding van uw bestelling.

Begeleiding
Op het moment dat u een springkussen, stormbaan of andere attractie bij ons huurt bent u zelf verantwoordelijk voor toezicht en begeleiding door een meerderjarige. Indien u zelf geen toezicht wil houden, is het ook mogelijk om begeleiding bij ons te huren. Onze medewerkers zijn opgeleid om op een deskundige manier evenementen te begeleiden. Indien u van deze optie gebruik wil maken, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden door te nemen.

Onderhoud
Wij hechten veel waarde aan onze producten en zorgen er daardoor ook voor dat deze goed worden onderhouden. Wekelijks wordt er tijd genomen om de verhuurde producten na te kijken en weer schoon te maken. Zo bergen wij onze springkussens- en stormbanen nooit nat op, maar zetten wij deze altijd opnieuw op om alle vocht en viezigheid te verwijderen. Daarnaast wordt er jaarlijks gekeken naar welke producten vervangen moeten worden, of ter reparatie moeten worden opgestuurd. Zo zijn wij in staat om u altijd kwalitatieve en goed onderhouden producten te bieden.

Veiligheid
Veiligheid staat bij ons voorop. Samen met onze medewerkers zorgen we er altijd voor dat producten goed vast worden gezet. Indien er een harde wind staat, zetten wij de producten extra stevig vast. Bij extreme weersomstandigheden kan er besloten worden om niet te plaatsen, wanneer dit in onze ogen niet langer voldoende veilig is. Dit is echter pas het geval bij harde wind, denk hierbij aan windkracht zes of hoger. Naast het veilig omgaan met onze producten, kiezen wij ook enkel voor gekeurde producten. Al onze producten hebben de veiligheidskeurmerken van AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut.

Blower
Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.

Betaling
U kunt bij ons betalen met IDEAL of contant bij levering.

Terug