Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reserving of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Attractieverhuur maakt elke gelegenheid een spectaculair feest

Ben je een feest of gelegenheid aan het organiseren en ben je helemaal klaar met de matige aanpak? Wil je echt uitpakken zodat je zeker weet dat alle mensen met open mond op het feest aankomen? Dan is attractieverhuur dé manier om te beginnen met de planning. Waarom? Omdat veel mensen attractieverhuur overwegen, maar er een streep door zetten omdat zij denken dat het te duur of te lastig is. Maar die mensen kennen Partykoning.nl nog niet!

Bij Partykoning regel je namelijk ontzettend gemakkelijk attractieverhuur voor jouw volgende feest of gelegenheid. Dat kan een groot buurtfeest zijn, maar ook voor campingeigenaren en andere ondernemers gaan we graag aan de slag. Met attracties van meters lang, meters hoog of juist door een leuk pakket te maken met verhuur voor een aantal dagen of een week. Alles is mogelijk wanneer het gaat om jouw feest! Je kunt onder andere water attracties of speciale attracties bij ons huren. 

Waarom kies ik vandaag nog voor attractieverhuur

Er zijn natuurlijk heel veel redenen om te kiezen voor attractieverhuur. We hebben een aantal leuke voordelen op een rijtje gezet:

- Attractieverhuur is goedkoper dan je denkt dankzij Partykoning
- Veel mensen willen het, weinig mensen weten hoe zij het moeten regelen
- Het is gegarandeerd urenlang vermaak voor jong en oud
- Jij bepaalt zelf welke attracties je kiest
- Je kunt altijd combineren tussen verschillende attractie
- Partykoning helpt je altijd graag om er een succes van te maken
- Het opbouwen en afbreken kun je aan ons overlaten voor het optimale gemak
- Het staat gewoon ontzettend leuk op de foto’s als herinnering aan het leukste feest dat jij ooit geregeld hebt

Dankzij het brede aanbod en de scherpe tarieven (mét goede service!) weet je altijd dat je de juiste keuze maakt. En je kunt ons natuurlijk altijd bereiken om te overleggen, we denken namelijk erg graag met je mee bij het plannen van de volgende gelegenheid of het volgende feest.

Vragen of offerte? // Neem contact op

 

Waar moet ik aan denken voor ik kies voor attractieverhuur?

Eigenlijk niet zo veel, want wij kunnen het meeste direct voor je regelen. Wat wél belangrijk is, is dat je rekening houdt met de omvang van de verschillende attracties. Er moet genoeg ruimte zijn. Dat betekent dat er meer ruimte moet zijn dan de exacte afmetingen van een speeltoestel of attractie. Kijk je bijvoorbeeld naar de buikschuifbaan van 13 meter, dan wil je méér ruimte hebben dan 13 meter in verband met het nemen van een aanloop.

Daarnaast is het altijd belangrijk dat er een egale ondergrond is – en wanneer toestellen stroom nodig hebben, dan is er een beveiligd stroompunt in de buurt nodig. Ook hier kunnen we je bij helpen uiteraard. Twijfel je over afmetingen of vereisten, dan kun je direct contact met ons maken via de live chat.

Ook is het belangrijk dat er gedacht wordt aan het toezicht tijdens het spelen. Dit geldt voor jong én oud. Het is belangrijk dat er altijd iemand in de buurt is die in kan grijpen, zeker wanneer er kleinere kinderen aan het spelen zijn. Heb je niemand die dit kan doen voor je of wil je dit graag uitbesteden aan de professionals? Ook dan kun je gewoon bij ons terecht. Wij zorgen er dan voor dat er altijd iemand is die toezicht houdt en ingrijpt wanneer er iets verkeerd gaat. Dit is uiteraard bijzonder wenselijk wanneer het gaat om waterattracties.

Hoe spectaculair wordt het met attractieverhuur?

Je kunt het bij ons écht spectaculair maken. Bijvoorbeeld door wedstrijden op te zetten met de verschillende toestellen die onder het attractieverhuur vallen. Of door een complete stormbaan van 15 meter te kiezen die voldoet aan de kwaliteitseisen van het NVWA (inderdaad, een van de weinige waterattracties in Nederland die hieraan voldoet!). Deze kun je per dag huren, maar wanneer je het echt groots aan wilt pakken als zwembad- of campingeigenaar, dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij kijken dan wat de mogelijkheden zijn voor langer verhuur, zoals een week bijvoorbeeld.

Waarom kies ik voor Partykoning?

Je kiest voor Partykoning omdat we een unieke slecht weer garantie hebben. Niet dat we slecht weer garanderen hoor. Nee, bij Partykoning kun je tot 48 uur voor de levering nog annuleren wanneer er meer dan 60% kans op regen of aanhoudend slecht weer is volgens het KNMI. Je betaalt dan geen extra kosten voor het annuleren of de administratie.

Een andere reden om voor ons te kiezen: je kunt gewoon betalen via iDeal, maar wat als je een pot gemaakt hebt en iedereen in de buurt gelapt heeft? Dan kun je bij ons gewoon contant betalen bij levering van de attracties. Zo wordt attractieverhuur nog een stuk makkelijker en dat is precies waar wij voor staan. We helpen je elk feest en elke gelegenheid geweldig te maken, op de makkelijkst mogelijke manier.

De laatste reden die we hier écht even neer moeten zetten, is het gemak bij het bezorgen en ophalen. Je kunt de complete opbouw en afbraak van de attracties namelijk gewoon aan ons overlaten wanneer je dat wilt. Want we kunnen ons voorstellen dat je wel meer dingen te regelen hebt.

Vandaag nog attractieverhuur regelen

Heb je interesse gekregen in ons attractieverhuur? Wacht dan niet te lang, want de voorraad is niet oneindig en steeds meer mensen vinden de weg naar Partykoning. Regel daarom vandaag nog het attractieverhuur via de website of neem contact met ons op voor vragen, speciale verzoeken of meer informatie. Dat kan via de live chat, maar je kunt ons ook gewoon bellen (010-3074826) of mailen (info@partykoning.nl).


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug