Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reserving of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Een disco springkussen maakt het nog wat specialer

Ben je op zoek naar een geweldige optie om een feest nog leuker te maken voor kinderen? Kijk dan eens naar het disco springkussen. Dit is een springkussen, maar dan net even anders. Standaardkussens komen niet in de buurt van deze optie, die direct de aandacht trekt op elk feest. Wanneer het gaat om disco, komen de kinderen vanzelf al dansend naar de iglo toe. Dit disco springkussen zorgt ervoor dat iedereen direct in de stemming komt en zorgt ervoor dat de volwassenen even de handen vrij hebben. En komen er veel kinderen op het feest? Dan kun je bij Partykoning gewoon direct verschillende springkussens regelen. Helemaal makkelijk dus! 

Een disco springkussen huren en helemaal niets zelf regelen

Ben je druk met het regelen van een feest en heb je nog aardig wat dingen die geregeld moeten worden, zoals catering en uitnodigingen? Weet dan dat een disco springkussen huren geen enkele moeite hoeft te kosten. Wanneer jij ervoor zorgt dat er genoeg ruimte is én een stroomaansluiting, dan doen wij de rest. We bezorgen het disco springkussen, zorgen ervoor dat deze opgebouwd wordt en schoon is – en breken het disco springkussen na het feest ook gewoon weer voor je af. Indien gewenst kunnen we zelfs zorgen voor iemand die toezicht houdt op de spelende kinderen, zodat je daar ook niet meer aan hoeft te denken.

Vragen of offerte? // Neem contact op

 

Direct regelen = zeker een disco springkussen op jouw feest

Weet je al wanneer je het feest gaat geven? Dan is het hoog tijd om te kijken of het disco springkussen het springkussen is dat aan jouw eisen voldoet. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling, wil je meer weten of juist een combinatie maken uit ons assortiment en weet je niet of dit genoeg is voor alle kinderen? Neem dan even contact op via WhatsApp, telefoon (010 30 74 826) of mail ons op info@partykoning.nl zodat we direct met je mee kunnen kijken voor advies op maat.


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug