Draai aan het rad en maak kans op korting!

Vul eerst een geldig emailadres in
Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reserving of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Gellyball in Rotterdam huren?

Geeft u binnenkort een (verjaardags) feest en wilt u écht groots uitpakken? PartyKoning heeft nu een fantastische buiten en binnensport game nieuw in het assortiment genaamd Gellyball.

gellyball close up

Deze nieuwste ontwikkeling onder de schietspellen geeft dezelfde spanningsensatie als nerf, Paintball en Airsoft, maar dan zonder de verf, pijltjes of plastic bolletjes en geheel pijnloos! De meeste schietspellen zijn echter ongeschikt voor kinderen onder de 12 jaar
Gellyball brengt hier verandering in en kan al gespeeld worden door kinden vanaf 6 jaar en geschikt voor 2, 4, 6, of meer deelnemers.
Kortom een stoere actiespel game en zeer gewild onder onze teamspelers van jongens en meisjes, maar ook geschikt voor jong en oud. Te reserveren voor minimaal 1 uur met max van een hele dag.

Gellyballs Huren

Een Gellybal-pistool schiet gelballetjes (zoals 'orbeez) af en werkt op batterijen.
Deze kindvriendelijke gellyballs laten geen sporen achter, zijn gevuld met water en zelfs de kleine hoeveelheid water die eruit komt verdampt snel.

gellyball bunkers in bos

De bijbehorende opblaasbare bunkers maken dit waanzinnige actiespel compleet en kunnen de deelnemers schuilen tijdens de schietbeleving. De bunkers zijn extra te verankeren op zachte ondergronden zoals gras.

 


De bijgeleverde maskers en brillen bieden zowel extra spanning en veiligheid en zijn verdeeld in 2 kleuren., maar ook veiligheid en toezicht van een partykoning medewerker is inbegrepen.

gellyball team rood en team blauw

Afhankelijk van de weersomstandigheden, is deze schietgamesport geschikt voor zowel indoor als outdoor en kunnen op ieder gewenste locatie door PartyKoning geleverd worden.


PartyKoning kan uw feestje compleet verzorgen met echt alles erop en eraan! denk hierbij niet alleen alleen aan spellen, springkussens, buikschuif en of stormbanen, maar ook het verzorgen van Slush machines, popcorn en suikerspin.
Tevens bieden wij aantrekkelijke prijspakketten en verwijzen wij u voor meer info door naar info@PartyKoning.nl

gellyball groep 2

 

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug