Draai aan het rad en maak kans op korting!

Vul eerst een geldig emailadres in
Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reserving of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Jacuzzi in Rotterdam huren?

Geeft u binnenkort een feest en wilt u écht groots uitpakken? PartyKoning biedt diverse maten Jacuzzi's aan, van groot tot klein, voor jongeren en ouderen en voor elk budget! Kies bijvoorbeeld een Jacuzzzi voor de echte jacuzzi liefhebber. Omdat wij beschikken over een breed assortiment zal er ongetwijfeld een jacuzzi zijn die past binnen uw wensen en uw budget. De jacuzzi's zijn scherp, zeg maar gerust ‘goedkoop’, geprijsd in verhouding tot andere aanbieders. Omdat wij de jacuzzi's in eigen bezit hebben kunnen wij de scherpste tarieven rekenen. PartyKoning biedt jacuzzi's te huur aan in Rotterdam en omgeving aan.

Een Jacuzzi is onmisbaar op kinderfeestjes,bruiloften,verjaardagen en andere gelegenheden waar volwassenen en kinderen bij aanwezig zijn. De kinderen kunnen veel plezier beleven van elkaar en het jacuzzi terwijl u, als ouder, een eigen invulling kan geven aan het feest. Praat bijvoorbeeld op uw gemak bij met de andere feestgangers, steek de barbecue aan of onderneem andere activiteiten! Zo kan iedereen optimaal van het feest genieten en hoeft u zich geen zorgen te maken over het entertainen van de kinderen. Let u wel op dat u toezicht houdt.

Wilt u, als ouder, écht onbezorgd genieten van het feest? Wij bieden niet alleen jacuzzi's te huur aan, maar ook begeleiding tijdens het event. Zo worden al uw zorgen uit handen genomen en kunt u het feest verantwoord voortzetten. De medewerkers komen het jacuzzi afleveren, plaatsen het jacuzzi op de gewenste plek, zetten het op en kunnen zelfs nog de begeleiding van de ‘’water in het veldjes’’ op zich nemen. Zo spetteren de kinderen en volwassenen verantwoord en veilig. Als u gebruik maakt van deze begeleiding dan geeft u ook direct het risico aan schade uit handen aan ons, u bent dus niet langer aansprakelijk als er schade optreedt. Een verantwoord feest, waarbij u geen enkele zorgen meer hebt, waar wacht u nog op?

 

jacuzzi huren partykoning.nl

Wanneer komt het Jacuzzi verhuur in Rotterdam goed van pas?

Wilt u uw kind en/of de kinderen van het feest verrassen met een spectaculaire attractie? Steel de show met één van onze tientallen jacuzzi's! Een Jacuzzi in Rotterdam is een geweldige toevoeging aan elk feest. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van ons jacuzzi verhuur in Rotterdam als u een kinderfeest geeft, of misschien heeft u zelf iets te vieren en wilt u de kinderen niet zonder entertainment laten zitten? Kinderen en volwassenen zijn tenslotte dol op jacuzzi's!


Naast dat het ontzettend veel plezier geeft aan kinderen is het ook goed voor de motoriek van uw kind. Zo leert uw kind zijn of haar evenwicht en balans verder te ontwikkelen en wordt hierbij ook direct de conditie verbeterd. Een kinderfeest gaat vooral om de sociale contacten en het samen spelen, een jacuzzi is een uitstekend hulpmiddel om kinderen met elkaar te laten spelen en interactie te creëren. U kunt het jacuzzi bijvoorbeeld in uw achtertuin laten plaatsen zodat de kinderen lekker in de tuin kunnen spelen. Ook bij andere feesten is een jacuzzi een goede toevoeging en weet u zeker dat de kinderen hier nog dagen napret van zullen beleven.


Heeft u bijvoorbeeld een barbecue in de buurt, een verjaardag of geeft u een tuinfeest? U kunt het zo gek niet verzinnen of u kunt een jacuzzi in Rotterdam huren zodat de kinderen zich zorgeloos zullen vermaken. Geen enkele ouder zou willen dat de kinderen zich op het feest gaan vervelen, toch? Daarom dat wij voor elke doelgroep kinderfeest een jacuzzi hebben. Zorg ervoor dat de kinderen de dag van hun leven hebben en maak gebruik van één van onze jacuzzi's. Met een jacuzzi in Rotterdam zorgt u voor veel plezier en zal dit alles behalve verveling brengen bij de kinderen. Naast dat wij jacuzzi's verhuren hebben wij ook een breed assortiment in overige entertainment artikelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘Sport & spel’ rubriek, hier treft u interactieve spellen voor op het kinderfeest en zal er altijd iets passends aan uw wensen bij zitten.

jacuzzi huren partykoning.nl

Zijn Jacuzzi's veilig?

Wij, van PartyKoning, begrijpen dat u uw kind graag blij ziet en in een veilige omgeving ziet spelen. Wij begrijpen u en delen deze eisen en wensen, om deze reden voldoen alle jacuzzi's aan de Europese normen. Ook controleren wij de jacuzzi's altijd nauwkeurig op gebreken en zullen wij zo de veiligheid waarborgen. Onze jacuzzi's zijn maximaal 3 jaar oud, hierna vindt er een vervanging plaats om de kwaliteit te waarborgen. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel, de Jacuzzi's worden altijd grondig schoongemaakt. Onze uiterst betrouwbare begeleiders en monteurs zetten het Jacuzzi op en bouwen het ook weer af. Wij wensen u en de kinderen een spectaculair feest en hopen dat wij hier onderdeel van mogen zijn met onze jacuzzi's! Bekijk ons aanbod op de website, kies een jacuzzi passend bij uw wensen en wij komen het op de gewenste dag en tijdstip bij u bezorgen.

Vragen of offerte? // Neem contact op

De mogelijkheden van Jacuzzi verhuur in Rotterdam

PartyKoning biedt u een jacuzzi te huur aan in Rotterdam. Bij ons kunt u veel verschillende jacuzzi's huren. Zo kunt u voor elke gelegenheid een geweldig jacuzzi in Rotterdam vinden. Wij hebben onder andere jacuzzi voor 4 personen of 6 personen. 

Ons Jacuzzi verhuur in Rotterdam

PartyKoning biedt een jacuzzi te huur aan in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in diverse artikelen om een spetterend feest te geven. Wij stellen strenge eisen aan de artikelen die wij verhuren. Natuurlijk staan de veiligheid en kwaliteit voorop. Al onze jacuzzi's voldoen aan de Europese normen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de jacuzzi's schoon zijn en dat ze geen gebreken bevatten. Een jacuzzi in Rotterdam is maximaal 3 jaar oud. Na de 3 jaar worden ze vervangen om de kwaliteit te waarborgen. U weet dan zeker dat u een veilig jacuzzi voor uw feest huurt. Tevens vinden wij een goede service erg belangrijk. Het jacuzzi wordt door ons gebracht, opgezet en weer opgehaald. U heeft er daardoor zelf geen werk aan. Voor het jacuzzi verhuur in Rotterdam bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Het huren van een jacuzzi is erg eenvoudig. U hoeft alleen maar het gewenste jacuzzi in uw online winkelmandje te leggen. Vervolgens doorloopt u de stappen om uw gegevens door te geven en om te betalen. Wij zorgen er dan voor dat u op het juiste moment het jacuzzi in Rotterdam ontvangt. 


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug