Danya Talman uit Almere
reserveerde Clown disco springkussen met glijbaan en discolichten huren afgelopen uur

Noah uit Delft
reserveerde Suikerspinmachine huren 2min geleden

Annamarie Monsma uit Breda
reserveerde Popcornmachine huren 2min geleden

Ruben uit Schiedam
reserveerde Limonade fontein huren 2min geleden

Jessica Dijkstra uit Goudriaan
reserveerde Springkussen + Popcornmachine Combideal 1 gisteren twee keer geboekt

Rianda Dam uit Schiedam
reserveerde Springkussen + Suikerspinmachine Combideal 2 2min geleden

Stijn uit Graafland
reserveerde Springkussen + Slushmachine Combideal 3 2min geleden

Veronie Klabbers uit Hoek van Holland
reserveerde Bierbank set / Apres ski tafels - Huren 2min geleden

Milan uit Rijswijk
reserveerde Afzetpaaltjes met koord - huren 5 minuten geleden

Mees uit Giessen-Oudekerk
reserveerde Wervelwind - huren afgelopen uur

Selman van de Hoef uit Den Haag
reserveerde Glijbaan Skiër 4 in 1 - huren vandaag drie keer geboekt

Selman van de Hoef uit Gelkenes
reserveerde Rollerbaan Winter XXL - huren 15min geleden

Kinderfeestje Spijkenisse, pak het eens anders aan

Ben je bezig met het organiseren van een kinderfeestje in Spijkenisse? Kijk je terug naar de ideeën van vorig jaar of overweeg je de mogelijkheden die andere mensen al gebruikt hebben tijdens het opzetten van een kinderfeestje in Spijkenisse? Pak het dan ditmaal eens anders aan. Door eerst te kijken naar het aanbod van Partykoning wordt het een veel leuker feest namelijk. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor jou.

Wij hebben alles wat je nodig hebt om een kinderfeestje in Spijkenisse echt spectaculair te maken. Denk aan springkussens, slushmachines en complete attracties die we ook nog eens graag volledig voor je opbouwen wanneer je daar zelf geen tijd voor hebt. Kijk, zo wordt het organiseren van een feestje ineens een stuk aantrekkelijker.

Een echt leuk kinderfeestje in Spijkenisse opzetten

Vaak kiezen mensen de standaardoplossingen voor een kinderfeestje. Daar is niets mis mee, maar zijn er tientallen kinderfeestjes per jaar, dan zijn de kinderen er wel een keer op uitgekeken. En de ouders natuurlijk ook, want uiteindelijk ben je vooral druk met het vermaken van de kinderen.

Maar dat gaat niet op wanneer je kiest voor Partykoning voor het kinderfeestje in Spijkenisse. Bij ons vind je uiteenlopende springkussens voor alle leeftijden, complete attracties om een wedstrijd op te zetten, opblaasfiguren en zelfs verschillende spelletjes zodat je er een complete dag van kunt maken.

Vragen of offerte? // Neem contact op

Maak het jezelf makkelijk

Kijk jij nu al uit naar alle lachende, vrolijke en spelende kinderen, maar zakt de moed je in de schoenen bij het organiseren en het begeleiden van het kinderfeestje in Spijkenisse zelf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk experts op het gebied van feesten. Dat betekent dat we je graag helpen bij het vinden van de juiste springtoestellen en attracties voor het feest dat jij aan het plannen bent. En het betekent ook dat we graag helpen bij het opzetten van alle attributen én dat we ook graag toezicht houden op de spelende kinderen. Bij sommige attracties is dit immers verplicht of gewoon bijzonder verstandig. Kinderen gooien nou eenmaal graag alle remmen los wanneer zij de prachtige attracties zien staan.

Laat ons helpen bij het organiseren van het kinderfeest

Weet jij bij benadering hoeveel kinderen op het feest komen en welke leeftijden de kinderen hebben? Heb je ook een goed idee over het budget dat je vrij zou willen maken om er een geweldig kinderfeestje in Spijkenisse van te maken? Schakel ons dan vandaag nog in, zodat we je direct kunnen assisteren bij het vinden van de juiste oplossingen.

Meer informatie nodig of wil je dat we direct voor je aan de slag gaan? Bel dan naar 010 30 74 826 of mail naar info@partykoning.nl.


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug