Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reserving of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Een luchtkussen huren om elk feest geweldig te maken

Een luchtkussen huren is een geweldige manier om elk feest en elke gelegenheid een stuk leuker te maken. Een luchtkussen is vooral ideaal voor de kleinere gasten op een feest. En laten we eerlijk zijn: wanneer de kinderen zich goed kunnen vermaken, dan wordt het voor iedereen een stuk gezelliger toch? Zeker met de uitgebreide en betaalbare mogelijkheden bij Partykoning wordt zelfs het uitzoeken van een luchtkussen al een feest, helemaal wanneer je dit samen met de kinderen doet!

Bekijk alle luchtkussens

Waar moet ik op letten bij een luchtkussen huren?

Er zijn een aantal factoren die belangrijk zijn bij het uitzoeken van luchtkussens. Partykoning raadt je vooral aan om te kijken naar de volgende punten:

  • Wat is de leeftijd van de kinderen die naar het feest komen?
  • Hoeveel ruimte heb je beschikbaar voor het plaatsen van springkussens?
  • Hoeveel kinderen komen er naar de gelegenheid?

Aan de hand van de bovenstaande punten kun je een stuk sneller door het aanbod scrollen om te zien welke mogelijkheid het best bij jou past. Zo is een peuter luchtkussen ideaal wanneer er veel peuters op het feest komen en kun je beter voor een clown disco luchtkussen met glijbaan gaan wanneer er veel kinderen zijn die allemaal buiten willen spelen.

Kijk vooral ook naar het aantal gasten. Je wilt niet dat er tientallen kinderen moeten wachten op hun beurt omdat je gekozen hebt voor één luchtkussen of een te klein model gekozen hebt. Heb je hulp nodig bij het kiezen of wil je een heel pakket op laten stellen aan de hand van jouw eisen? Bel ons dan of spreek een van onze medewerkers aan via de live chat (daar zijn ze voor!).

Vragen of offerte? // Neem contact op

 

Wat moet ik zelf doen en wat doet Partykoning voor me?

Partykoning staat bekend om de flexibiliteit. En dat zie je terug wanneer je kiest voor een luchtkussen huren bij ons. Wij kunnen namelijk alles van je overnemen. Letterlijk alles: het opbouwen en afbreken van de luchtkussens, het toezicht houden tijdens het spelen door een professional en het checken van het luchtkussen.

Het opbouwen doen we overigens altijd voor alle klanten. We kunnen dan kijken of het luchtkussen optimaal werkt en helemaal schoon is. Ook zorgen we ervoor dat het luchtkussen op een veilige manier neergezet wordt.

Wil je er helemaal geen werk aan hebben, dan kies je voor de optie inclusief afbreken van het springkussen. Wij zorgen er dan voor dat de luchtkussens na het feest direct afgebroken en afgevoerd worden. En voor de meerprijs hoef je het echt niet te laten, want voor een paar tientjes regelen we alles voor je.

Iemand die deskundig toezicht houdt

Wil je een luchtkussen huren, maar wil je geen gedoe hebben met het houden van toezicht of wordt er zeker gedronken op het feest door de meeste mensen? Ook dan hebben we een oplossing voor je. Tegen een vast uurtarief zorgen wij ervoor dat een professionele medewerker toezicht houdt op de spelende kinderen zodat er geen ongelukken gebeuren. Zo weet je zeker dat je je nergens zorgen om hoeft te maken en dat is een prettig idee – zeker met meerdere springkussen die door tientallen kinderen gebruikt worden.

Flexibiliteit voorop bij luchtkussens huren

Je wilt ervoor zorgen dat het feest een groot succes wordt met luchtkussens. Partykoning begrijpt dat en daarom zijn we zo flexibel mogelijk. Zo kan je bij het huren van het gewenste springkussen aangeven dat je een annuleringsverzekering wilt. Dit is een kleine verzekering voor jezelf, zodat je wanneer nodig of wanneer je wilt het springkussen nog kunt annuleren. Bijvoorbeeld bij slecht weer of wanneer het feestje onverhoopt toch niet doorgaat. 

Er zijn een aantal punten waar je wel op moet letten. Zo vragen we je om de ruimte goed op te meten waar het luchtkussen geplaatst moet worden. Bij alle luchtkussens op de website staan de afmetingen vermeld. Ook is het van groot belang dat je elektriciteit op de plek kunt krijgen. De luchtkussens werken namelijk door middel van een blower die heel de tijd aan moet staan. Ook deze voldoet uiteraard aan alle veiligheidseisen.

Weet je niet zo goed welke opties het beste bij jou passen of wil je graag dat wij met je meedenken? Geen enkel probleem! Via onze live chat kun je direct overleggen met ons professionele en vriendelijke team. We helpen je graag verder met meer informatie, pakketten en antwoorden op de vragen waar je het antwoord niet op kunt vinden op de website.

Waarom een luchtkussen huren bij Partykoning?

Er zijn veel redenen waarom je voor Partykoning kiest wanneer je een luchtkussen huren wilt. We hebben de beste redenen voor je op een rijtje gezet:

  • Partykoning heeft tientallen modellen op voorraad
  • Het opbouwen en afbreken kun je helemaal aan ons overlaten
  • We bieden een mooi weer garantie
  • We hechten veel waarde aan de kwaliteit van de luchtkussens
  • We kijken altijd nog een keer extra of de kussens echt helemaal schoon zijn
  • We kunnen zelfs het toezicht van je overnemen

Een luchtkussen huren doe je dus bij Partykoning. Kijk eens naar ons uitgebreide assortiment of neem direct contact met ons op wanneer je vragen, opmerkingen of verzoekjes hebt. Je kunt ons direct mailen op info@partykoning.nl of het contactformulier op de website gebruiken zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

Wil je liever direct persoonlijk contact of heb je een korte vraag over een luchtkussen huren? Bel dan naar 010 30 74 826. We zijn zeven dagen per week bereikbaar van 08:30 tot 20:00 uur om je verder te helpen met het succes van jouw feest!


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug