Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Oudhollandse spelletjes huren voor een geweldig feest!

Het ergste dat tijdens een feest kan gebeuren, is dat gasten zich vervelen. En helaas is daar niet veel voor nodig. Tenzij je kiest voor Oudhollandse spelletjes huren, want dan is er voor iedereen ontzettend veel te doen. Oudhollandse spelletjes huren zoals spijkerbroek hangen of een van de vele andere onvergetelijke spellen, dat is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat iedereen heerlijk bezig is. Uiteraard kun je er ook een complete wedstrijd van maken, om het nog spannender te krijgen voor je gasten. Oudhollandse spellen huren is tegenwoordig wel heel erg makkelijk geworden, want bij Partykoning.nl vind je alles wat je nodig hebt. Op één plek, met uitstekende service en tegen zeer aantrekkelijke tarieven!

Waarom Oudhollandse spellen huren écht jouw feest redt

Gezelligheid met een borreltje en wat hapjes is leuk, maar er zijn altijd mensen die niet zo lang stil kunnen zitten of gewoon geen zin hebben in eindeloze verhalen. Daarom is het goed om ervoor te zorgen dat er wat te doen is. Volwassenen zie je echter niet zo snel op een van de springkussens, of voetballend in de tuin. Oudhollandse spellen huren is daarentegen een manier om iedereen bezig te krijgen. Waarom? Omdat:

  • De spellen leuk en makkelijk te spelen zijn
  • De meeste mensen de spellen vroeger gespeeld hebben
  • Er gemakkelijk een competitie van te maken is
  • Iedereen nóg een keer wil spelen om te laten zien dat ze het wel kunnen!

Daarnaast is het voor jou een makkelijke optie. Kies je voor Oudhollandse spelletjes huren bij Partykoning, dan kom je direct bij een uitgebreid assortiment aan spellen terecht. Op die manier kun je zelf een combinatie maken om zo iedereen bezig te houden. Weet je niet zo goed wat je moet kiezen, maar weet je wel hoeveel mensen er komen en wat de leeftijden ongeveer zijn? Spreek ons dan even aan via de live chat of WhatsApp zodat we samen kunnen vinden wat jij nodig hebt.

Vragen of offerte? // Neem contact op

Oudhollandse spellen binnen of buiten spelen op een feest?

De Oudhollandse spellen speel je het liefst buiten. De vele mobiele opstellingen die Partykoning aanbiedt, zijn echter prima te verplaatsen zodat je Oudhollandse spellen binnen kunt spelen. Dat is praktisch met kleinere groepen of oudere mensen. Ook is Oudhollandse spellen binnen spelen de beste optie bij slecht weer. Heb je zelf niet genoeg materiaal om dit te regelen? Partytenten, statafels en buffettafels vind je uiteraard ook gewoon op de website. Wij hebben alles wat je nodig hebt om een compleet feest aan te kleden.

Welke Oudhollandse spelletjes kan ik huren bij Partykoning?

Partykoning.nl is de grootste aanbieder van alles wat je nodig hebt voor een feest, evenement of gelegenheid. Ons aanbod groeit met de dag. Wil je Oudhollandse spellen huren, kijk dan vooral eerst in het assortiment op de website. Ben je op zoek naar een bepaald spel of mis je iets in het aanbod dat eigenlijk niet mag ontbreken? Dan neem je natuurlijk gewoon contact met ons op!

Stel alvast je wensenlijst samen

Heb je een feest in het verschiet of is jou gevraagd een gelegenheid aan te kleden? Stel dan nu vast een lijstje op met de dingen die echt niet mogen ontbreken. Oudhollandse spelletjes huren is bijvoorbeeld prima te combineren met een springkussen voor de wat kleinere gasten. Heb je vragen over een bepaald product, wil je meer informatie of sta je te springen om ervaren mensen die je helpen bij het vinden wat je nodig hebt? Spreek ons dan even aan via de live chat of WhatsApp. Je kunt ons ook mailen op info@partykoning.nl. Liever direct persoonlijk contact? Dan bel je ons gewoon op 010 307 48 26.


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug