Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Partyverhuur in Rotterdam voor alle soorten feesten

Wat voor feest ben jij aan het plannen? Partyverhuur in Rotterdam is het beginpunt voor elk mogelijk feest in de Randstad. Wij hebben alles in huis om een kinderfeestje compleet aan te kleden. Ook zakelijke feesten zoals personeelsfeesten of evenementen kunnen we een stuk aantrekkelijker maken. En een buurtfeest met heel de buurt, ook dat begint gewoon bij partyverhuur in Rotterdam. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt. En hebben wij het niet? Dan gaan we graag samen met jou op zoek naar de beste oplossing zodat het alsnog een succes wordt.

Bekijk ons gehele assortiment

Partyverhuur in Rotterdam gaat verder waar anderen stoppen

Partykoning heeft ervaring met feesten. Zo weten wij dat jij waarschijnlijk erg druk bent met het regelen van vervoer, het opzetten van de verschillende elementen en mensen die de gasten binnenhalen. Het is veel werk. Dat is precies waarom wij graag het opbouwen en afbreken van de attracties, tenten en springkussens van je overnemen. Weet je zeker dat er genoeg ruimte en stroom is, dan neemt partyverhuur in Rotterdam dit graag van je over. Kun je geen mensen vinden die toezicht kunnen houden op de plekken waar de kinderen gaan spelen, zoals op een van de springkussens? Dan nemen we dit ook van je over tegen een zacht prijsje.

Vragen of offerte? // Neem contact op

 

Vandaag al beginnen met het regelen

Partyverhuur in Rotterdam is bijzonder populair. Daarom vragen we je vriendelijk om op tijd te reserveren wat je nodig hebt. Dit kan gewoon via de website. Heb je vragen of wil je dat iemand even met je meekijkt om te bepalen wat de beste optie is voor het feest dat jij aan het plannen bent? Bel ons op 010 30 74 826, stuur een bericht via de live chat of WhatsApp en we staan direct voor je klaar.


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug