Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reserving of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Paw Patrol springkussen huren voor een succesvol feest

Een Paw Patrol springkussen huren voor een feest waarbij kinderen aanwezig zullen zijn, dat is een goede optie om de kinderen direct enthousiast te krijgen. Niet alleen omdat een springkussen bijzonder tot de verbeelding spreekt, maar ook omdat de meeste kleintjes Paw Patrol kennen. De hondjes zorgen direct voor een feest van herkenning en zorgen ervoor dat de kleine kinderen graag gebruik willen maken van het Paw Patrol springkussen. En dat is geen enkel probleem, want dit springkussen is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. En voor de prijs hoef je het echt niet te laten.

Vragen of offerte? // Neem contact op

 

Een echt Paw Patrol springkussen voor een kinder- of familiefeest

Een kinderfeest, familiefeestje of een party met heel de buurt is pas echt af met een Paw Patrol springkussen zodat de kleinsten zich heerlijk actief kunnen vermaken op het springkussen. Uiteraard vind je die gewoon bij Partykoning, waar tal van springkussens op je liggen te wachten. We helpen je graag verder. Zo kunnen we het Paw Patrol springkussen helemaal voor je opbouwen en afbreken na het feest. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om direct een begeleider te regelen, wat vereist is wanneer de kinderen gebruikmaken van het Paw Patrol springkussen. Heb je hier zelf geen tijd voor, dan regelen we dit natuurlijk graag tegen een kleine vergoeding.

Direct het springkussen van Paw Patrol regelen

Wil je graag het Paw Patrol springkussen huren voor een bepaalde dag? Wees er dan snel bij, want de voorraad is natuurlijk niet oneindig. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp of per telefoon op 010 30 74 826. Wil je liever mailen, dan kan dit ook. Onze experts zitten klaar om alle mails te beantwoorden die binnenkomen op info@partykoning.nl. Ook voor vragen over producten en diensten en uiteraard ook voor zakelijke klanten!


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug