Een rodeostier huren – zo komen je gasten echt in beweging

Zit je al een tijdje na te denken over dat vrijgezellenfeest of een buurtfeest dat georganiseerd moet worden? De meeste mensen vallen terug op de dingen die ze eerder hebben gedaan of gezien, maar dat is niet de manier waarop je een geweldig feest neerzet. Tip: kijk eens naar een rodeostier huren! Natuurlijk kun je dit gewoon online regelen bij Partykoning! Door te kiezen voor een rodeo stier huren voor een volgend feest, weet je zeker dat jouw gasten direct hun ogen uitkijken. Weet jij al welke mannen (en dames natuurlijk) direct op de stier klimmen wanneer zij deze zien? Of wil je zelf eerst proberen hoe het zit met die cowboy onder je huid en hoe lang die op de stier kan blijven zitten?

Een rodeo stier huren als feestelijke element of competitie

Wil je je gasten lekker bezighouden tijdens een feest, dan is het aantrekkelijk om een competitie uit te schrijven. Bij Partykoning vind je meer dan genoeg spellen en attracties om een complete wedstrijd te maken. Met officiële scorepapieren wordt het natuurlijk direct echt – en gaan mensen er vol voor.

Of je kiest voor een rodeostier huren omdat je een leuk zaaltje geboekt hebt en daar een centraal middelpunt wilt hebben. Wellicht is het dan wel net zo leuk om een aantal Oudhollandse spellen te reserveren zodat alle gasten lekker bezig kunnen zijn tijdens het feest dat jij georganiseerd hebt.

Een rodeostier huren doe je bij Partykoning omdat:

  • Wij altijd de kwaliteit van onze producten testen
  • We alles schoon opleveren
  • Bezorgen, ophalen, opbouwen en afbreken nooit een probleem is
  • We gewoon zorgen voor een begeleider wanneer je dit graag wilt
  • Je het voor onze prijzen echt niet kunt laten

Waar moet ik voor zorgen wanneer ik kies voor een rodeostier?

De rodeostier heeft constante stroomaanvoer nodig. Aangezien mensen rond de stier zullen lopen, is het verstandig om de kabel goed en veilig neer te leggen zodat er geen mensen over vallen. Uiteraard is het ook verstandig om van tevoren te kijken of er genoeg ruimte is om de rodeostier te plaatsen. Heb je een zaaltje gehuurd en wil je een rodeo stier huren bij Partykoning? Vraag dan altijd eerst even toestemming van de eigenaar van de zaal of check de overeenkomst.

Daarnaast is er bij de rodeostier uiteraard begeleiding nodig. Kies je voor een rodeostier huren via ons, dan kun je tijdens het bestellen aangeven dat je extra stroomkabels of begeleiding nodig hebt. Wij kunnen beide eenvoudig voor je regelen tegen een kleine vergoeding.

Een compleet feest direct regelen

Verder nemen we graag alles van je over wanneer je kiest voor een rodeo stier huren. Of wanneer je naast een rodeostier huren nog meer elementen nodig hebt om ook voor de jongste kinderen iets leuks aan te bieden. Zo vind je op de website ook springkussens, leuke traktaties en uiteraard ook Oudhollandse spelletjes die direct gespeeld kunnen worden. En kom je er niet uit? Dan kun je altijd contact opnemen via de live chat of WhatsApp. Onze feestexperts helpen je graag verder met het vinden van alle benodigdheden voor jouw party!

Direct boeken of eerst meer informatie over een rodeo stier huren

Wil je meer informatie over een rodeo stier huren of een van de vele andere attracties? Of heb je een compleet pakket nodig voor een bepaald budget en moet alles gebracht en gehaald worden? Neem dan gewoon contact met ons op zodat we je direct verder kunnen helpen. Bel ons nu direct op 010 307 48 26 of mail naar info@partykoning.nl. We antwoorden uiteraard zo snel mogelijk zodat jij verder kunt met organiseren!

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Evelien Dekker uit Giessen-Oudekerk
reserveerde Clown disco springkussen met glijbaan en discolichten huren vandaag drie keer geboekt

Robert Heuvel uit Gouda
reserveerde Springkussen + Popcornmachine Combideal 1 afgelopen uur

Finn uit 's-Gravenhage
reserveerde Springkussen + Suikerspinmachine Combideal 2 afgelopen uur

Lucas uit Goes
reserveerde Springkussen + Slushmachine Combideal 3 2min geleden

Evelien Dekker uit Sittard
reserveerde Glijbaan Skiër 4 in 1 - huren 15min geleden

Mees uit Utrecht
reserveerde Rollerbaan Winter XXL - huren afgelopen uur

Finn uit Gouderak
reserveerde Bierbank set / Apres ski tafels - Huren gisteren twee keer geboekt

Jeanette Bos uit Goudswaard
reserveerde Afzetpaaltjes met koord - huren 30min geleden

Stan uit Schiedam
reserveerde Wervelwind - huren 5 minuten geleden

Maaike Groot uit Goudriaan
reserveerde Suikerspinmachine huren 2min geleden

Julia van Wijk uit Gooland
reserveerde Popcornmachine huren 15min geleden

Giovani Kokx uit Gouda
reserveerde Limonade fontein huren 5 minuten geleden

Terug