Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reserving of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Een Snow Globe huren maakt het feest nog specialer

Een evenement of gelegenheid in de winterperiode kan eigenlijk niet meer zonder een Snow Globe te huren. Deze speciale attractie trekt direct de aandacht van alle bezoekers, gasten of voorbijgangers. Het is dé manier om alle mensen de kans te geven om een onvergetelijke foto te maken, letterlijk in een sneeuwbol zelf. Kies je voor de Snow Globe huren, dan krijg je een complete opstelling waar alle mensen direct gebruik van kunnen maken. Uiteraard met sneeuw (confetti) en de mogelijkheid om het thema aan te passen. Zo kan de Snow Globe helemaal aangepast worden naar een zomers thema, om iemand de groeten te doen via een zelfgemaakte kaart!

Vragen of offerte? // Neem contact op

 

Waarom een Snow Globe huren een geweldige mogelijkheid is

Wil je een feest wat extra aankleden met een uniek element dat je gasten nog nooit ergens gezien hebben? Of wil je juist extra klanten aantrekken in je winkel rond de kerstperiode? In beide gevallen is een Snow Globe huren een geweldige optie. De Snow Globe trekt namelijk niet alleen de aandacht, het zorgt er ook voor dat mensen direct in de juiste sfeer komen. Of dat nou een winters thema is, een zomerse omgeving of juist een inrichting die volledig aangepast is (zoals een winactie bijvoorbeeld!), dat maakt niet uit. De bol zorgt er namelijk voor dat het effect maximaal bereikt wordt, en dat merk je direct.

De Snow Globe huren: dit is allemaal inclusief

Kies je voor de Snow Globe huren, dan krijg je niet alleen de bol van ons geleverd. Zoals je gewend bent, gaat Partykoning een stuk verder. Je krijgt namelijk – zonder meerkosten – ook:

  • Het opzetten en afbreken
  • De afzetting met de mooie decoratieve hekjes
  • Eventueel alle decoratie eromheen
  • Aanpassingen zoals jouw bedrijfsnaam in de bol
  • Een begeleider voor foto’s
  • Sneeuw/Kerstdecoratie

Dit is voor een periode van 5 uur. Uiteraard kun je gewoon contact met ons opnemen om aanpassingen te laten doen, het tijdsbestek te verruimen of te kijken of we een leuke combinatie kunnen maken met andere attracties of extra elementen om het nog aantrekkelijker te maken. Daarom kies je voor Partykoning.nl wanneer je een Snow Globe huren wilt!

Hoe werkt de Snow Globe?

Kies je voor een Snow Globe huren, dan krijg je de complete bol, plus een gedeelte waar de mensen achterlangs in de bol kunnen komen. Zij staan dus letterlijk in het decor. Op die manier kunnen de mooiste foto’s gemaakt worden. Aangezien de Snow Globe volledig toegankelijk is, kan de decoratie aangepast worden of kunnen we ervoor zorgen dat je bedrijfsnaam tactisch in de bol geplaatst wordt. Zo is een Snow Globe huren een geschikte optie voor een feestje, maar is het ook vanuit zakelijk oogpunt een interessante optie. Zeker wanneer Partykoning alles voor je regelt natuurlijk, inclusief een keurige factuur die je alleen maar bij de administratie in hoeft te dienen.

Bekijk zelf de mogelijkheden of vraag ons te helpen

Een Snow Globe huren is een fantastische optie voor feesten, gelegenheden of zakelijke kansen. Maar bij Partykoning hebben we nog veel meer mogelijkheden om alles tot in de puntjes te regelen, zoals springkussens, spelletjes en andere attracties. Bekijk vooral het enorme assortiment eens op de website om te vinden wat jij echt nodig hebt.

Kun je niet vinden wat je zoekt, heb je vragen over een bepaald product of wil je dat we je helpen met het samenstellen van een geweldig pakket? Neem dan gewoon even contact met ons op. Je kunt een bericht sturen via WhatsApp, of gewoon direct bellen naar 010 307 48 26. Je kunt ons uiteraard ook gewoon mailen op info@partykoning.nl.


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug