Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Spellen huren voor een kinderfeestje: snel en gemakkelijk

Spellen huren voor een kinderfeestje… Vroeger was het ondenkbaar, tegenwoordig is het dé manier om kinderen extra te verwennen en er zeker van te zijn dat iedereen zich optimaal weet te vermaken tijdens een feest. De spelletjes op een kinderfeestje kun je uiteraard altijd aanpassen naar de leeftijdscategorie en het aantal kinderen dat komt. Aangezien wij alles hebben voor elk feest, zijn wij de ideale optie voor elk kinderfeestje verhuur. Aantrekkelijke prijzen, uitstekende service en volop oog voor kwaliteit en veiligheid. Het zijn uiteraard wel kinderen waar het om gaat hier.

Kinderfeestje verhuur regelen doe je gewoon online

Wil je een groot feest organiseren waar iedereen zich goed vermaakt en waar nog lang over gesproken wordt? Of wil je je eigen kinderen even lekker verwennen met bijzondere attracties en spelletjes op het kinderfeestje? Maak het jezelf dan niet te lastig en kies voor een kinderfeestje verhuur. Zelf spellen aanschaffen lijkt misschien aantrekkelijk, maar de kans is groot dat zij ergens op zolder belanden en nooit meer gebruikt worden. Spellen huren voor een kinderfeestje is een betere optie. Het bespaart flink op de kosten en zorgt ervoor dat alles op tijd opgeleverd wordt.

Daarnaast biedt Partykoning:

  • Opbouw en afbraak van alle attracties en spellen
  • Alles voor een kinderfeestje verhuur
  • Statafels en partytenten
  • Begeleiding/Toezicht bij grotere attracties
  • Een klantenservice waar je graag mee in gesprek gaat over de mogelijkheden

Welke spelletjes op het kinderfeestje?

Partykoning is bijzonder veelzijdig wanneer het neerkomt op kinderfeestje verhuur. Zo hebben we kleine spelletjes die makkelijk opgezet en gespeeld kunnen worden, maar bieden we ook complete springkastelen en waterattracties aan die we graag bij je op komen zetten. Concreet betekent dit dat je alle kanten op kunt en dat is wel zo praktisch.

Alle kinderen zijn namelijk anders. En geen enkel feestje is hetzelfde. Wil je zeker weten dat je een unieke ervaring aan kunt bieden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. En ben je van plan met andere ouders samen iets te organiseren? Neem dan vooral even contact met ons op. Partykoning helpt namelijk graag bij het meedenken zodat je nog makkelijker kunt vinden wat je nodig hebt! Zo weten wij precies wat we hebben liggen en welke pakketten we kunnen combineren voor optimaal effect.

Wat zijn de opties naast spelletjes huren voor een kinderfeestje?

Je kunt zoveel scharen onder kinderfeestje verhuur als je zelf wilt. Zelf vinden we de traktaties die we online hebben staan bijvoorbeeld erg geschikt. Zoals de suikerspinmachine of de limonadeclown. Eten en drinken mogen namelijk niet ontbreken op een kinderfeestje. Door dit nog wat leuker aan te kleden, wordt het feestje voor de kinderen nog een stuk leuker. En heb je eigenlijk wat te veel ideeën opgedaan nu omdat er zoveel mogelijk is? Ga dan eens met de buren praten, wellicht dat we er direct een leuk buurtfeest van kunnen maken voor alle kinderen met ons elementen uit het kinderfeestje verhuur!

Laten we beginnen met plannen!

Een feestje voor kinderen hoeft niet direct heel veel te kosten. Spelletjes voor een kinderfeest kun je gewoon online regelen tegen aantrekkelijke prijzen, zonder dat dit direct aan de attracties, elementen of spellen te zien is. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je dat een expert even met je meedenkt over de invulling? Spreek ons dan aan via de live chat of WhatsApp. Je kunt ons uiteraard ook mailen op info@partykoning.nl. Wil je liever direct iemand persoonlijk spreken of heb je alleen een korte vraag? Dan kun je ons ook bellen op 010 307 48 26. Wij staan alvast voor je in de startblokken, want kinderfeestjes wordt iedereen blij van!

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug