Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Spring kussen huren?

Geeft u binnenkort een feest en zoekt u feestelijke artikelen? Het is dan zeker de moeite waard om een spring kussen in te huren. PartyKoning biedt spring kussen verhuur aan. Een spring kussen is onmisbaar op kinderfeestjes en andere gelegenheden waar kinderen bij aanwezig zijn. De kinderen hebben dan veel plezier terwijl de volwassenen praten en andere activiteiten ondernemen. Zo kan iedereen optimaal van het feest genieten.

Wanneer komt het spring kussen verhuur goed van pas?

Een spring kussen is een geweldige toevoeging aan elk feest. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van ons spring kussen verhuur als u een kinderfeest geeft. Kinderen zijn tenslotte dol op spring kussens. U kunt het spring kussen in uw achtertuin laten plaatsen zodat de kinderen lekker in de tuin kunnen spelen. Ook bij andere feesten is een spring kussen een goede toevoeging. Heeft u bijvoorbeeld een barbecue in de buurt of geeft u een tuinfeest? U kunt dan een spring kussen huren zodat de kinderen zich goed zullen vermaken. Kinderen kunnen zich gaan vervelen als ze niets te doen hebben. Met een spring kussen zorgt u ervoor dat zij ook veel plezier aan elk feest beleven.

De mogelijkheden van spring kussen verhuur

PartyKoning biedt u een spring kussen te huur aan. Bij ons kunt u veel verschillende spring kussens huren. Zo kunt u voor elke gelegenheid een geweldig springkussen vinden. Wij hebben onder andere spring kussen die de vorm van een huis hebben. Ze hebben namelijk een vierkante bodem, drie muren en een puntdak. Door de zijkanten kunnen de kinderen niet van het spring kussen af vallen. Een spring kussen is voorzien van een opstapje aan de voorkant. De kinderen kunnen daardoor eenvoudig op het springkussen klimmen en ervan af klimmen. De spring kussens zijn verkrijgbaar met verschillende vrolijke afbeeldingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een spring kussen met een Paw Patrol thema of een jungle thema. Zo kunt u het spring kussen eenvoudig afstemmen op de smaak van de kinderen. Naast de gewone spring kussens bieden wij ook spring kussens met een glijbaan en stormbanen aan. Deze stormbanen zijn enkele meters lang en bevatten diverse hindernissen. Hierbij kunt u denken aan een schuine klimwand en een glijbaan. Voor een extra feestelijk effect kunt u een springkussen met lichtjes en/of muziek huren. De kinderen kunnen dan dansen en springen op de maat van de muziek. Dankzij de lichtjes zijn deze springkussens erg geschikt voor een feest dat in de avond plaatsvindt.

Ons spring kussen verhuur

PartyKoning biedt een spring kussen te huur. Wij zijn gespecialiseerd in diverse artikelen om een spetterend feest te geven. Wij stellen strenge eisen aan de artikelen die wij verhuren. Natuurlijk staan de veiligheid en kwaliteit voorop. Al onze spring kussens voldoen aan de Europese normen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de springkussens schoon zijn en dat ze geen gebreken bevatten. Een spring kussen is maximaal 3 jaar oud. Na de 3 jaar worden ze vervangen om de kwaliteit te waarborgen. U weet dan zeker dat u een veilig spring kussen voor uw feest huurt. Tevens vinden wij een goede service erg belangrijk. Het springkussen wordt door ons gebracht, opgezet en weer opgehaald. U heeft er daardoor zelf geen werk aan. Voor het springkussen verhuur bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Het huren van een springkussen is erg eenvoudig. U hoeft alleen maar het gewenste springkussen in uw online winkelmandje te leggen. Vervolgens doorloopt u de stappen om uw gegevens door te geven en om te betalen. Wij zorgen er dan voor dat u op het juiste moment het spring kussen ontvangt. 

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug