Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Springkasteel huren?

Geeft u binnenkort een feest en zoekt u feestelijke artikelen? Het is dan zeker de moeite waard om een springkasteel te huren. PartyKoning biedt springkastelen verhuur aan. Een springkasteel is onmisbaar op kinderfeestjes en andere gelegenheden waar kinderen bij aanwezig zijn. De kinderen hebben dan veel plezier terwijl de volwassenen praten en andere activiteiten ondernemen. Zo kan iedereen optimaal van het feest genieten.

Wanneer komt het springkasteel verhuur goed van pas?

Een springkasteel is een geweldige toevoeging aan elk feest. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van ons springkasteel verhuur als u een kinderfeest geeft. Kinderen zijn tenslotte dol op springkastelen. U kunt het springkasteel in uw achtertuin laten plaatsen zodat de kinderen lekker in de tuin kunnen spelen. Ook bij andere feesten is een springkasteel een goede toevoeging. Heeft u bijvoorbeeld een barbecue in de buurt of geeft u een tuinfeest? U kunt dan een springkasteel huren zodat de kinderen zich goed zullen vermaken. Kinderen kunnen zich gaan vervelen als ze niets te doen hebben. Met een springkasteel zorgt u ervoor dat zij ook veel plezier aan elk feest beleven.

De mogelijkheden van springkasteel verhuur 

PartyKoning biedt u een springkasteel te huur aan. Bij ons kunt u veel verschillende springkastelen huren. Zo kunt u voor elke gelegenheid een geweldig springkasteel vinden. Wij hebben onder andere springkasteel die de vorm van een huis hebben. Ze hebben namelijk een vierkante bodem, drie muren en een puntdak. Door de zijkanten kunnen de kinderen niet van het springkasteel af vallen. Een springkasteel is voorzien van een opstapje aan de voorkant. De kinderen kunnen daardoor eenvoudig op het springkasteel klimmen en ervan af klimmen. De springkastelen zijn verkrijgbaar met verschillende vrolijke afbeeldingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een springkasteel met een Dora thema of een jungle thema. Zo kunt u het springkasteel eenvoudig afstemmen op de smaak van de kinderen. Naast de gewone springkastelen bieden wij ook springkastelen met een glijbaan en stormbanen aan. Deze stormbanen zijn enkele meters lang en bevatten diverse hindernissen. Hierbij kunt u denken aan een schuine klimwand en een glijbaan. Voor een extra feestelijk effect kunt u een springkasteel met lichtjes en/of muziek huren. De kinderen kunnen dan dansen en springen op de maat van de muziek. Dankzij de lichtjes zijn deze springkastelen erg geschikt voor een feest dat in de avond plaatsvindt.

Ons springkastelen verhuur 

PartyKoning biedt een springkasteel te huur aan. Wij zijn gespecialiseerd in diverse artikelen om een spetterend feest te geven. Wij stellen strenge eisen aan de artikelen die wij verhuren. Natuurlijk staan de veiligheid en kwaliteit voorop. Al onze springkastelen voldoen aan de Europese normen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de springkastelen schoon zijn en dat ze geen gebreken bevatten. Een springkasteel is maximaal 3 jaar oud. Na de 3 jaar worden ze vervangen om de kwaliteit te waarborgen. U weet dan zeker dat u een veilig springkasteel voor uw feest huurt. Tevens vinden wij een goede service erg belangrijk. Het springkasteel wordt door ons gebracht, opgezet en weer opgehaald. U heeft er daardoor zelf geen werk aan. Voor het sprinngkasteel bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Het huren van een springkasteel is erg eenvoudig. U hoeft alleen maar het gewenste springkasteel in uw online winkelmandje te leggen. Vervolgens doorloopt u de stappen om uw gegevens door te geven en om te betalen. Wij zorgen er dan voor dat u op het juiste moment het springkasteel ontvangt. 

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug