Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Een springkussen in Amsterdam huren? Natuurlijk een goed plan!

Wil je een feest in Amsterdam een beetje leuker maken? Komen er veel kinderen en moeten die op de leukst mogelijk manier vermaakt worden? Kijk dan eens naar de mogelijkheden rond het huren van een springkussen in Amsterdam. Met een leuk springkussen in Amsterdam weet iedereen direct dat er een feest is. Kinderen worden automatisch blij van een springkussen, mede vanwege de fantasierijke opstelling en de vele leuke kleuren. Ouders worden er minstens zo blij van: wanneer de kinderen zich goed weten te vermaken, is het feest al voor het grootste deel een succes immers. Jouw springkussen in Amsterdam huur je natuurlijk gewoon bij Partykoning.

Hoe makkelijk is een springkussen in Amsterdam huren?

Het huren van een springkussen in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk. Partykoning zorgt ervoor dat de springkussens schoon, netjes en op tijd geleverd en opgebouwd worden. Het enige dat jij moet doen, is ervoor zorgen dat er een stroomaansluiting en genoeg ruimte is. Heb je niemand die toezicht kan houden op de spelende kinderen? Dan nemen we dit graag van je over. Wanneer het feest voorbij is en de gasten naar huis zijn, kunnen wij langskomen om het springkussen weer op te ruimen en mee te nemen, indien gewenst. Uiteraard kun je een springkussen in Amsterdam ook langer dan een dag huren, net als de meeste van onze overige attracties. Zoals je ziet: wij kunnen al het werk van je overnemen, op het opmeten van je achtertuin na.

Vragen of offerte? // Neem contact op

 

Vandaag nog een keuze maken?

Wil je een springkussen in Amsterdam huren, wacht dan niet te lang. Partykoning krijgt er dagelijks meer klanten bij en de voorraad is niet eindeloos. Heb je vragen of kun je niet vinden wat jij graag wilt hebben bij het volgende feest? Neem dan contact met ons op: bel naar 010 307 46 26 of mail ons op info@partykoning.nl.


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug