Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Springkussen in Achttienhoven huren?

Met een springkussen in Achttienhoven maakt u elk feest geschikt voor kinderen. De kinderen zullen urenlang zoet zijn met het springkussen. Wij bieden verschillende springkussens aan zodat u altijd een springkussen kunt huren dat de kinderen geweldig vinden.

Welke opties vallen onder het springkussen verhuur in Achttienhoven?

PartyKoning biedt verschillende opties aan met het springkussen verhuur in Achttienhoven. Onze springkussens zijn net even anders dan gewone springkussens door de speciale toevoegingen of vrolijke vormgeving. Dit maakt de springkussens erg geschikt voor een feestelijke gelegenheid. Een voorbeeld van zo’n feestelijk springkussen is het disco springkussen. Dankzij de verlichting en de muziek lijkt het net alsof de kinderen in een disco zijn. Ze kunnen genieten van de muziek terwijl ze springen en dansen. Dit springkussen is perfect voor feesten die in de avond plaatsvinden. Wil je eens flink uitpakken voor een feest? Dan is de stormbaan een fantastische keuze. Deze 20 meter lange baan bevat allerlei spannende hindernissen. De kinderen kunnen rennen, klimmen, kruipen en springen om zo snel mogelijk de stormbaan af te leggen. Natuurlijk kunnen ze ook gewoon springen op de delen zonder hindernissen. Voor jonge kinderen die graag naar bepaalde tv-programma’s kijken zijn de springkussens met een thema een goede optie. Deze springkussens bevatten afbeeldingen van onder andere Paw Patrol en Dora. Het bezorgen, opzetten en ophalen van een springkussen is bij de prijs inbegrepen. Dankzij deze service hoeft u enkel het springkussen te huren.

Gebruik maken van het springkussen verhuur in Achttienhoven

Heeft u binnenkort een springkussen in Achttienhoven nodig? Vraagt u dan eerst een vrijblijvende offerte aan door te bellen of te mailen. U ontvangt de offerte binnen 24 uur. U kunt er ook voor kiezen om het springkussen te huren via onze website. Dit doet u door het springkussen in uw online winkelmand te leggen en alle stappen te doorlopen. 

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug