Daan uit Middelburg
reserveerde Clown disco springkussen met glijbaan en discolichten huren vandaag drie keer geboekt

Veronie Klabbers uit Barendrecht
reserveerde Suikerspinmachine huren 5 minuten geleden

Robert Heuvel uit Gnephoek
reserveerde Popcornmachine huren afgelopen uur

Liam uit Gelkenes
reserveerde Limonade fontein huren 2min geleden

Lucca Dieteren uit Graafland
reserveerde Springkussen + Popcornmachine Combideal 1 5 minuten geleden

Remco Boer uit 's-Gravenweg
reserveerde Springkussen + Suikerspinmachine Combideal 2 30min geleden

Annamarie Monsma uit Gorinchem
reserveerde Springkussen + Slushmachine Combideal 3 5 minuten geleden

Alek van Huet uit Amsterdam
reserveerde Bierbank set / Apres ski tafels - Huren 2min geleden

Rhianne Dols uit Delfzijl
reserveerde Afzetpaaltjes met koord - huren gisteren twee keer geboekt

Ruben uit Giessen-Oudekerk
reserveerde Wervelwind - huren vandaag drie keer geboekt

Sabine Hoek uit Rhoon
reserveerde Glijbaan Skiër 4 in 1 - huren afgelopen uur

Iskander Broek uit Alphen ad Rijn
reserveerde Rollerbaan Winter XXL - huren afgelopen uur

Springkussen voor gastouderbureau huren?

Geeft u binnenkort een feest en zoekt u feestelijke artikelen? Het is dan zeker de moeite waard om een springkussen voor een gastouderbureau te huren. PartyKoning biedt springkussen aan speciaal voor gastouderbureaus. Een springkussen is onmisbaar op kinderfeestjes en andere gelegenheden waar kinderen bij aanwezig zijn. De kinderen hebben dan veel plezier terwijl de volwassenen praten en andere activiteiten ondernemen. Zo kan iedereen optimaal van het feest genieten.

Wanneer komt het springkussen verhuur voor een gastouderbureau goed van pas?

Een springkussen voor een gastouderbureau is een geweldige toevoeging aan elk feest. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van ons springkussen verhuur in Rotterdam als u een kinderfeest geeft. Kinderen zijn tenslotte dol op springkussens. U kunt het springkussen in uw achtertuin laten plaatsen zodat de kinderen lekker in de tuin kunnen spelen. Ook bij andere feesten is een springkussen een goede toevoeging. Heeft u bijvoorbeeld een barbecue in de buurt of geeft u een tuinfeest? U kunt dan een springkussen in Rotterdam huren zodat de kinderen zich goed zullen vermaken. Kinderen kunnen zich gaan vervelen als ze niets te doen hebben. Met een springkussen in Rotterdam zorgt u ervoor dat zij ook veel plezier aan elk feest beleven.

De mogelijkheden van springkussen verhuur voor een gastouderbureau

PartyKoning biedt u een springkussen te huur aan in Rotterdam. Bij ons kunt u veel verschillende springkussens huren. Zo kunt u voor elke gelegenheid een geweldig springkussen in Rotterdam vinden. Wij hebben onder andere springkussen die de vorm van een huis hebben. Ze hebben namelijk een vierkante bodem, drie muren en een puntdak. Door de zijkanten kunnen de kinderen niet van het springkussen af vallen. Een springkussen in Rotterdam is voorzien van een opstapje aan de voorkant. De kinderen kunnen daardoor eenvoudig op het springkussen klimmen en ervan af klimmen. De springkussens zijn verkrijgbaar met verschillende vrolijke afbeeldingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een springkussen met een Dora thema of een jungle thema. Zo kunt u het springkussen eenvoudig afstemmen op de smaak van de kinderen. Naast de gewone springkussens bieden wij ook springkussens met een glijbaan en stormbanen aan. Deze stormbanen zijn enkele meters lang en bevatten diverse hindernissen. Hierbij kunt u denken aan een schuine klimwand en een glijbaan. Voor een extra feestelijk effect kunt u een springkussen met lichtjes en/of muziek huren. De kinderen kunnen dan dansen en springen op de maat van de muziek. Dankzij de lichtjes zijn deze springkussens erg geschikt voor een feest dat in de avond plaatsvindt.

Ons springkussen verhuur voor een gastouderbureau

PartyKoning biedt een springkussen te huur aan in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in diverse artikelen om een spetterend feest te geven. Wij stellen strenge eisen aan de artikelen die wij verhuren. Natuurlijk staan de veiligheid en kwaliteit voorop. Al onze springkussens voldoen aan de Europese normen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de springkussens schoon zijn en dat ze geen gebreken bevatten. Een springkussen in Rotterdam is maximaal 3 jaar oud. Na de 3 jaar worden ze vervangen om de kwaliteit te waarborgen. U weet dan zeker dat u een veilig springkussen voor uw feest huurt. Tevens vinden wij een goede service erg belangrijk. Het springkussen wordt door ons gebracht, opgezet en weer opgehaald. U heeft er daardoor zelf geen werk aan. Voor het springkussen verhuur in Rotterdam bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Het huren van een springkussen is erg eenvoudig. U hoeft alleen maar het gewenste springkussen in uw online winkelmandje te leggen. Vervolgens doorloopt u de stappen om uw gegevens door te geven en om te betalen. Wij zorgen er dan voor dat u op het juiste moment het springkussen in Rotterdam ontvangt. 

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug