Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Springkussen in Heenvliet huren?

Geeft u binnenkort een kinderfeest en wilt u daarvoor een springkussen in Heenvliet huren? Gaat u dan zeker even kijken bij onze springkussens! Wij bieden namelijk bijzondere springkussens aan die elk feest opvrolijken. Kinderen zijn dol op deze originele springkussens.

Welke mogelijkheden biedt het springkussen verhuur in Heenvliet?

Ons springkussen verhuur in Heenvliet biedt u meerdere mogelijkheden aan. U kunt bij ons eenvoudige een bijzondere springkussens huren. Wij hebben bijvoorbeeld springkussens met hindernissen, lichtjes en muziek. Geen enkel feest is compleet zonder zo’n speciaal springkussen. Geeft u een feest voor een grote groep kinderen? Dan kunt u het beste een stormbaan huren. Dit springkussen is ongeveer 20 meter lang. Het bevat zowel hindernissen als grote delen waar kinderen lekker kunnen springen. De kinderen kunnen dan zelf kiezen of ze de hindernissen willen trotseren of dat ze liever springen. Voor een feest dat in de avond gegeven wordt is een springkussen met muziek en verlichting een geweldig idee. De kinderen hebben dan hun eigen disco waardoor ze ook nog eens kunnen dansen. Zoek je een springkussen dat voor elk feest geschikt is? Wij bieden ook kleine vierkante springkussens aan. Deze springkussens hebben vrolijke afbeeldingen met een bepaald thema, zoals een jungle thema of een Spongebob thema. Dit is natuurlijk fantastisch voor kinderen die graag naar een bepaald tv-programma kijken. Als u een springkussen bij PartyKoning huurt is dit inclusief het bezorgen, opzetten en weer ophalen van het springkussen.

Het huren van een springkussen in Heenvliet

Wilt u gebruik maken van ons springkussen verhuur in Heenvliet ? U kunt dan vrijblijvend een offerte aanvragen door een mail te sturen of door te bellen. Wij sturen u de offerte binnen 24 uur toe. Het is tevens mogelijk om direct een springkussen te huren via deze website. U selecteert het gewenste springkussen en dan kunt u de stappen doorlopen. 

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug