Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Springkussen in Rotterdam huren?

Geeft u binnenkort een feest en wilt u écht groots uitpakken? De PartyKoning biedt diverse maten springkussens aan, van groot tot klein, voor jonge en oudere kinderen en voor elk budget! Kies bijvoorbeeld voor een springkasteel voor de echte prinsen en/of prinsessen, of ga voor ons traditionele springkussen als de kinderen al wat groter zijn. Omdat wij beschikken over een breed assortiment zal er ongetwijfeld een springkussen zijn die past binnen uw wensen en uw budget. De springkussens zijn scherp, zeg maar gerust ‘goedkoop’, geprijsd in verhouding tot andere aanbieders. Omdat wij de springkussens in eigen bezit hebben kunnen wij de scherpste tarieven rekenen. PartyKoning biedt springkussen te huur aan in Rotterdam en omgeving aan.

Een springkussen is onmisbaar op kinderfeestjes en andere gelegenheden waar kinderen bij aanwezig zijn. De kinderen kunnen veel plezier beleven van elkaar en het springkussen terwijl u, als ouder, een eigen invulling kan geven aan het feest. Praat bijvoorbeeld op uw gemak bij met de andere feestgangers, steek de barbecue aan of onderneem andere activiteiten! Zo kan iedereen optimaal van het feest genieten en hoeft u zich geen zorgen te maken over het entertainen van de kinderen.

Wilt u, als ouder, écht onbezorgd genieten van het feest? Wij bieden niet alleen springkussens te huur aan, maar ook begeleiding en monteurs. Zo worden al uw zorgen uit handen genomen en kunt u het feest verantwoord voortzetten. De monteurs komen het springkussen afleveren, plaatsen het springkussen op de gewenste plek, zetten het op en kunnen zelfs nog de begeleiding van de ‘’spring in het veldjes’’ op zich nemen. Zo springen de kinderen verantwoord en veilig. Als u gebruik maakt van deze begeleiding dan geeft u ook direct het risico aan schade uit handen aan ons, u bent dus niet langer aansprakelijk als er schade optreedt. Een verantwoord feest, waarbij u geen enkele zorgen meer hebt, waar wacht u nog op?

Wanneer komt het springkussen verhuur in Rotterdam goed van pas?

Wilt u uw kind en/of de kinderen van het feest verrassen met een spectaculaire attractie? Steel de show met één van onze tientallen springkussens! Een springkussen in Rotterdam is een geweldige toevoeging aan elk feest. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van ons springkussen verhuur in Rotterdam als u een kinderfeest geeft, of misschien heeft u zelf iets te vieren en wilt u de kinderen niet zonder entertainment laten zitten? Kinderen zijn tenslotte dol op springkussens!


Naast dat het ontzettend veel plezier geeft aan kinderen is het ook goed voor de motoriek van uw kind. Zo leert uw kind zijn of haar evenwicht en balans verder te ontwikkelen en wordt hierbij ook direct de conditie verbeterd. Een kinderfeest gaat vooral om de sociale contacten en het samen spelen, een springkussen is een uitstekend hulpmiddel om kinderen met elkaar te laten spelen en interactie te creëren. U kunt het springkussen bijvoorbeeld in uw achtertuin laten plaatsen zodat de kinderen lekker in de tuin kunnen spelen. Ook bij andere feesten is een springkussen een goede toevoeging en weet u zeker dat de kinderen hier nog dagen napret van zullen beleven.


Heeft u bijvoorbeeld een barbecue in de buurt, een verjaardag of geeft u een tuinfeest? U kunt het zo gek niet verzinnen of u kunt een springkussen in Rotterdam huren zodat de kinderen zich zorgeloos zullen vermaken. Geen enkele ouder zou willen dat de kinderen zich op het feest gaan vervelen, toch? Daarom dat wij voor elke doelgroep kinderfeest een springkussen hebben. Zorg ervoor dat de kinderen de dag van hun leven hebben en maak gebruik van één van onze springkussens. Met een springkussen in Rotterdam zorgt u voor veel plezier en zal dit alles behalve verveling brengen bij de kinderen. Naast dat wij springkussens verhuren hebben wij ook een breed assortiment in overige entertainment artikelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘Sport & spel’ rubriek, hier treft u interactieve spellen voor op het kinderfeest en zal er altijd iets passends aan uw wensen bij zitten.

Zijn springkussens veilig?

Wij, van PartyKoning, begrijpen dat u uw kind graag blij ziet en in een veilige omgeving ziet spelen. Wij begrijpen u en delen deze eisen en wensen, om deze reden voldoen alle springkussens aan de Europese normen. Ook controleren wij de springkussens altijd nauwkeurig op gebreken en zullen wij zo de veiligheid waarborgen. Onze springkussens zijn maximaal 3 jaar oud, hierna vindt er een vervanging plaats om de kwaliteit te waarborgen. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel, de springkussens worden altijd grondig schoongemaakt. Onze uiterst betrouwbare begeleiders en monteurs zetten het springkussen op en bouwen het ook weer af. Wij wensen u en de kinderen een spectaculair feest en hopen dat wij hier onderdeel van mogen zijn met onze springkussens! Bekijk ons aanbod op de website, kies een springkussen passend bij uw wensen en wij komen het op de gewenste dag en tijdstip bij u bezorgen.

Vragen of offerte? // Neem contact op

De mogelijkheden van springkussen verhuur in Rotterdam

PartyKoning biedt u een springkussen te huur aan in Rotterdam. Bij ons kunt u veel verschillende springkussens huren. Zo kunt u voor elke gelegenheid een geweldig springkussen in Rotterdam vinden. Wij hebben onder andere springkussen die de vorm van een huis hebben. Ze hebben namelijk een vierkante bodem, drie muren en een puntdak. Door de zijkanten kunnen de kinderen niet van het springkussen af vallen. Een springkussen in Rotterdam is voorzien van een opstapje aan de voorkant. De kinderen kunnen daardoor eenvoudig op het springkussen klimmen en ervan af klimmen. De springkussens zijn verkrijgbaar met verschillende vrolijke afbeeldingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een springkussen met een Dora thema of een jungle thema. Zo kunt u het springkussen eenvoudig afstemmen op de smaak van de kinderen. Naast de gewone springkussens bieden wij ook springkussens met een glijbaan en stormbanen aan. Deze stormbanen zijn enkele meters lang en bevatten diverse hindernissen. Hierbij kunt u denken aan een schuine klimwand en een glijbaan. Voor een extra feestelijk effect kunt u een springkussen met lichtjes en/of muziek huren. De kinderen kunnen dan dansen en springen op de maat van de muziek. Dankzij de lichtjes zijn deze springkussens erg geschikt voor een feest dat in de avond plaatsvindt.

Ons springkussen verhuur in Rotterdam

PartyKoning biedt een springkussen te huur aan in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in diverse artikelen om een spetterend feest te geven. Wij stellen strenge eisen aan de artikelen die wij verhuren. Natuurlijk staan de veiligheid en kwaliteit voorop. Al onze springkussens voldoen aan de Europese normen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de springkussens schoon zijn en dat ze geen gebreken bevatten. Een springkussen in Rotterdam is maximaal 3 jaar oud. Na de 3 jaar worden ze vervangen om de kwaliteit te waarborgen. U weet dan zeker dat u een veilig springkussen voor uw feest huurt. Tevens vinden wij een goede service erg belangrijk. Het springkussen wordt door ons gebracht, opgezet en weer opgehaald. U heeft er daardoor zelf geen werk aan. Voor het springkussen verhuur in Rotterdam bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Het huren van een springkussen is erg eenvoudig. U hoeft alleen maar het gewenste springkussen in uw online winkelmandje te leggen. Vervolgens doorloopt u de stappen om uw gegevens door te geven en om te betalen. Wij zorgen er dan voor dat u op het juiste moment het springkussen in Rotterdam ontvangt. 


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug