Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reserving of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Springkussen in Alphen aan den Rijn huren

Heeft u binnenkort een bepaalde gelegenheid waar u een springkussen in Alphen aan den Rijn voor wilt huren? Dan bent u bij PartyKoning aan het juiste adres! Wij bieden namelijk diverse springkussens te huur aan. Dankzij de verschillende mogelijkheden kunt u voor elke gelegenheid een passend springkussen vinden.

De diverse opties voor een springkussen in Alphen aan den Rijn

Op onze website kunt u bekijken welke springkussens wij aanbieden. Zo wordt het uitzoeken van een springkussen in Alphen aan den Rijn erg eenvoudig. Wij bieden zowel standaard springkussens als bijzondere springkussens aan. De standaard springkussens bestaan uit een vierkant vlak met drie muren en een opstapje. Het gehele springkussen is voorzien van vrolijke en kleurrijke afbeeldingen. U kunt deze springkussens voor elke gelegenheid huren. Wilt u liever een bijzonder springkussen? Dan kunt u kiezen voor een springkussen met een glijbaan, een stormbaan of een disco springkussen. Een stormbaan bevat diverse hindernissen en vlakken waar kinderen genoeg ruimte hebben om te springen. De stormbaan wordt vaak gehuurd voor sportdagen en andere evenementen. Een disco springkussen is voorzien van lichtjes en muziek. Dit springkussen is perfect voor een feest dat ’s avonds wordt gehouden. Uiteraard zijn alle springkussens die wij aanbieden grondig getest waardoor wij de kwaliteit en de veiligheid kunnen garanderen.

Het huren van een springkussen in Alphen aan den Rijn

Wilt u een springkussen in Alphen aan den Rijn huren? U kunt dan eerst een offerte aanvragen door telefonisch contact op te nemen of door een mail te sturen. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. U kunt ook meteen een springkussen huren. In dat geval plaatst u het gewenste springkussen in het digitale winkelmandje en daarna doorloopt u alle stappen. Heeft u vragen over een springkussen? Neemt u dan gerust contact op.

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug