Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reserving of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Springkussen in Gorinchem

Zoekt u een springkussen in Gorinchem? U kunt bij PartyKoning verschillende springkussens huren voor diverse gelegenheden. Deze springkussens zorgen voor veel plezier en vermaak. Onze springkussens voldoen aan diverse strenge eisen op het gebied van veiligheid. Zo kunt u met een gerust hart het springkussen gebruiken.

De veiligheid van het springkussen in Gorinchem

Als u van plan bent om een springkussen in Gorinchem te huren, dan wilt u natuurlijk dat het springkussen veilig is. Alle springkussens die PartyKoning aanbiedt zijn gegarandeerd veilig. Wij hanteren meerdere maatregelen om ervoor te zorgen dat de veiligheid optimaal is. De springkussens die wij aanbieden voldoen aan de hoogste Europese norm. Er zijn diverse organisaties die de springkussens testen, namelijk TÜV Nederland en AIB-Vinçotte. Deze organisaties zijn gespecialiseerd in het testen van de kwaliteit en de veiligheid. Ze maken daarvoor gebruik van diverse methoden. Dankzij deze uitvoerige testmethoden kunnen wij met zekerheid zeggen dat de springkussens veilig zijn. Daarnaast hebben wij zelf regels opgesteld om de veiligheid te waarborgen. Een springkussen is nooit ouder dan 3 jaar. Zelfs het meest stevige springkussen zal na verloop van tijd tekenen van slijtage gaan vertonen. Doordat wij de springkussens ruim op tijd vervangen is de kans op problemen door slijtage zeer klein. Tevens zien nieuwe springkussens er het mooiste uit. Dat is natuurlijk ook belangrijk voor een optimale ervaring.

Wilt u een springkussen in Gorinchem bestellen?

U kunt altijd een geschikt en veilig springkussen in Gorinchem huren via onze website. Alle springkussens die wij aanbieden staan op deze website. Als u een springkussen wilt huren, dan plaatst u deze in de winkelmand en u volgt de stappen van het bestelproces. Voor meer informatie over onze springkussens kunt u contact met ons opnemen. U kunt tevens een offerte aanvragen door een mail te sturen of door te bellen.

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug