Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Springkussen in Papendrecht

Zoekt u een geweldig springkussen in Papendrecht? Bij PartyKoning kunt u vrijwel elk gewenste springkussen huren. Naast de standaard springkussens en disco springkussens bieden wij springkussens aan die perfect zijn voor het houden van een wedstrijd. Zo’n springkussen mag niet ontbreken tijdens een sportdag of bij een groot evenement.

Een springkussen in Papendrecht voor een wedstrijd

Sommige springkussens zijn perfect om wedstrijden te houden. U kunt daarbij denken aan de stormbanen. De stormbanen zijn zo’n 20 meter lang en ze zijn voorzien van verschillende hindernissen. Enkele voorbeelden van hindernissen zijn klimwanden, tunnels en glijbanen. Het idee van een stormbaan is dat u deze zo snel mogelijk af probeert te leggen. U zult moeten springen, klimmen, rennen en kruipen om de hindernissen van het springkussen in Papendrecht te trotseren. Het houden van een wedstrijd met een stormbaan is erg eenvoudig. Eén persoon zal met een stopwatch de tijd opnemen. Vervolgens gaan de deelnemers om de beurt de stormbaan afleggen. Het is bij de meeste stormbanen tevens mogelijk om met twee personen tegelijkertijd de stormbaan af te leggen. In dat geval zijn er twee personen nodig die de tijd opnemen met een stopwatch. Als alle personen de stormbaan afgelegd hebben, dan kan uitgezocht worden wie de beste tijd heeft. De wedstrijd is pas helemaal afgelopen als de winnaar een passende prijs heeft ontvangen.

Hoe kunt u een springkussen in Papendrecht bestellen?

Het bestellen van een springkussen in Papendrecht doet u via onze website. U selecteert het gewenste springkussen en deze plaatst u in de winkelmand. Vervolgens doorloopt u de stappen om het springkussen te huren. Voordat u een springkussen huurt kunt u een offerte aanvragen. U mag telefonisch contact opnemen of een mail sturen. Wij sturen u binnen 24 uur een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte toe. Natuurlijk mag u ook contact opnemen als u vragen heeft.

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug