Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Springkussen in Vlaardingen

U kunt om verschillende redenen een springkussen in Vlaardingen huren. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u over enkele weken een barbecue heeft waar kinderen bij aanwezig zijn. Kinderen willen natuurlijk lekker spelen en een springkussen is de perfecte manier om kinderen te vermaken. PartyKoning biedt verschillende springkussens aan die op vrijwel elke gewenste plek geplaatst kunnen worden.

Een springkussen in Vlaardingen voor een barbecue

Bij een barbecue zijn meestal veel mensen aanwezig, zowel volwassenen als kinderen. Wilt u ervoor zorgen dat de kinderen zich ook uitstekend vermaken? Dan kunt u een springkussen in Vlaardingen huren. Zo wordt de barbecue voor de volwassenen en de kinderen een geweldig feest. Waarschijnlijk wilt u het springkussen in de gaten kunnen houden. Als de barbecue op een plein wordt geplaatst, dan kan het springkussen aan de rand van dit plein geplaatst worden. De kinderen hebben dan een veilige plek om te spelen en ze kunnen eenvoudig eten ophalen of naar hun ouders gaan. De springkussens worden altijd bezorgd, opgezet en opgeruimd door onze specialisten. U hoeft dus alleen maar het springkussen te huren. De springkussens die geschikt zijn voor een barbecue zijn de standaard springkussens en de springkussens met een glijbaan. Gaat de barbecue door tot het donker wordt? Dan is een disco springkussen ook een goede optie.

Het bestellen van een springkussen in Vlaardingen

Bij het huren van een springkussen in Vlaardingen wilt u natuurlijk eerst weten wat de kosten zijn. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Als u een mail stuurt of als u belt, dan zullen wij binnen 24 uur de offerte naar u sturen. U kunt daarna een springkussen huren via onze website. Heeft u vragen over onze springkussens of over onze service? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug