Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reserving of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Springkussen in Voorschoten

Wilt u uw kinderen eens verrassen? Dan is het natuurlijk geweldig om een springkussen in Voorschoten te huren. U kunt bij PartyKoning vrolijke en veilige springkussens huren. Wij bieden een ruim aanbod waardoor u vrijwel altijd het gewenste springkussen kunt huren. Op onze website kunt u eenvoudig de verschillende springkussens bekijken.

Een springkussen in Voorschoten huren voor in de achtertuin

Als u van plan bent om een springkussen in Voorschoten te huren, dan bedenkt u waarschijnlijk alvast waar het springkussen geplaatst zal moeten worden. Het is het handigst om het springkussen in uw achtertuin te plaatsen, mits u daar voldoende ruimte voor hebt. U kunt de kinderen dan in de gaten houden terwijl ze aan het springen zijn. Wij bieden springkussens van diverse afmetingen aan. De kans is dus groot dat u een geschikt springkussen voor uw achtertuin kunt vinden. De standaard springkussens zijn het kleinst en deze passen in vrijwel elke achtertuin. U hoeft zelf niet het springkussen op te zetten. Het springkussen wordt namelijk altijd bezorgd door onze specialisten. Zij zullen het springkussen voor u opzetten op de gewenste plek. Uiteraard nemen zij alle benodigdheden mee zodat het opzetten binnen enkele minuten geregeld is. U kunt het springkussen huren als de kinderen een dag vrij zijn of als een kind jarig is. Dit zal voor elk kind een geweldige verrassing zijn.

Een springkussen in Voorschoten huren

Wilt u nu alvast een springkussen in Voorschoten huren? U hoeft dan slechts enkele eenvoudige stappen te doorlopen. Op onze website zoekt u het gewenste springkussen en deze plaatst u in de winkelmand. Daarna volgt u de stappen in het bestelproces. Het springkussen wordt dan op de gewenste datum naar de locatie gebracht en opgezet door onze specialisten. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door een mail te sturen of door te bellen.

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug