Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Springkussen in Waddinxveen

Heeft u binnenkort een buurtfeest en wilt u daarvoor een springkussen huren? Bij PartyKoning kunt u eenvoudig een springkussen in Waddinxveen huren. U heeft keuze uit verschillende springkussens, waaronder uit standaard springkussens, springkussens met hindernissen en disco springkussens. De kinderen zullen zich dankzij het springkussen goed kunnen vermaken.

Een springkussen in Waddinxveen voor een buurtfeest

Een buurtfeest is een gezellige gelegenheid. Het geeft de buren de kans om elkaar beter te leren kennen en om samen te genieten van lekker eten. Natuurlijk is het ook belangrijk dat de kinderen plezier hebben tijdens een buurtfeest. U kunt daarvoor zorgen door een springkussen in Waddinxveen te huren. De springkussens die geschikt zijn voor een buurtfeest zijn de standaard springkussens, de springkussens met een glijbaan, de springkussens met hindernissen en de disco springkussens. De kinderen kunnen lekker spelen en springen op het springkussen terwijl de volwassenen met elkaar praten. Het springkussen kan op vrijwel elke ondergrond geplaatst worden. U kunt het springkussen het beste op een plek neerzetten waar de volwassenen goed zicht hebben op de kinderen. Als u een springkussen bij PartyKoning huurt, dan profiteert u van meerdere voordelen. Zo bezorgen onze specialisten niet alleen het springkussen, maar ze zorgen er ook voor dat het springkussen opgezet en weer afgebroken wordt. Tevens zijn de kwaliteit en veiligheid van onze springkussens uitgebreid getest.

Hoe kunt u een springkussen in Waddinxveen huren?

U kunt binnen een paar minuten een springkussen in Waddinxveen huren. Op onze website kiest u een springkussen uit en dan klikt u op ‘Plaats in verhuurmand’. Vervolgens klikt u op het winkelmandje om de stappen van het bestel- en betaalproces te doorlopen. Om niet voor onverwachte verrassingen te staan kunt u eerst een offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend. Neemt u daarvoor telefonisch contact op of stuur een mail.

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug