Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Springkussen verhuur: uitgebreid aanbod tegen scherpe tarieven

Partykoning is dé plek waar springkussen verhuur echt tot zijn recht komt. Een enorm aanbod aan springkussens tegen aantrekkelijke tarieven en met de best mogelijke service. Honderden tevreden klanten kozen voor springkussen verhuur bij ons en de reviews spreken voor zich: een echt feest mét (kleine) kinderen wordt gegarandeerd een succes met ons springkussen verhuur. En we helpen je graag op weg door uit te leggen waar je precies op moet letten en wat de exacte mogelijkheden zijn!

Waarom kiezen voor springkussen verhuur?

Springkussen verhuur is een ideale optie wanneer je een feest of gelegenheid in het verschiet hebt waarbij veel kinderen aanwezig zijn. De meeste kinderen kunnen zich tot op bepaalde hoogte prima zelf vermaken, maar dat geldt niet voor alle kinderen en zeker niet wanneer het feest wat langer duurt.

Springkussens trekken direct de aandacht van de meeste kinderen. Ze hebben niet alleen een bepaalde aantrekkingskracht, de verschillende modellen nodigen gewoon uit tot spelen. Zoals het Rusty Rivets model, of wat te denken van de Disco Iglo? Wanneer de springkussens opgezet zijn, kunnen de kinderen direct beginnen met spelen. Springkussen verhuur zorgt er dus concreet voor dat de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken en leuke herinneringen overhouden aan het feest.

Wanneer kies ik voor springkussen verhuur?

De springkussens van Partykoning zijn de afgelopen jaren op verschillende gelegenheden te gast geweest. De springkussens zijn bijzonder geschikt voor feesten en gelegenheden waar meerdere kinderen aanwezig zijn. Hierbij kun je denken aan:

  • Verjaardagen
  • Kinderfeestjes (een echte aanrader!)
  • Familiefeesten
  • Buurtfeesten
  • Personeelsfeesten met aanhang
  • Jubilea
  • Schoolfeesten

De veelzijdigheid van springkussen verhuur bij Partykoning zorgt ervoor dat er altijd geschikte modellen te vinden zijn. En komen er echt veel kinderen of wil je het echt groots aanpakken? Dan kun je altijd voor meerdere springkussens kiezen in overleg met ons. We helpen je graag verder met het maken van een keuze.

Waar moet ik echt op letten bij springkussen verhuur?

Er zijn nog altijd mensen die geen springkussens huren omdat zij het idee hebben dat het enorm veel werk is om de springkussens op te bouwen en af te breken – of omdat zij denken dat de enorme springkussens nooit passen in de achtertuin of op het speelveld voor het huis. Ben jij een van die mensen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Allereerst omdat we het opbouwen en afbreken van de springkussens graag van je overnemen.

Wij zorgen ervoor dat de springkussens goed en schoon opgebouwd worden en letten hierbij extra op de veiligheid. Je kunt er ook voor kiezen om ons de springkussens na het feest weer af te laten breken zodat je er helemaal geen omkijken naar hebt. Hier vragen we een kleine vergoeding voor waar je het echt niet zelf voor wilt doen. Wil je er echt helemaal geen werk aan hebben? Dan kunnen we tegen een aantrekkelijke vergoeding zelfs zorgen voor iemand die deskundig toezicht houdt wanneer de kinderen aan het spelen zijn op het springkussen.

De plek waar het springkussen komt te staan

Het enige waar jij op moet letten, is de combinatie tussen de plek voor het springkussen, het springkussen zelf en het aantal kinderen dat op het feest komt.

Kijk je bijvoorbeeld naar het Dora springkussen, dan zie je dat de minimale oppervlakte 4x4x4 meter is. Bij alle springkussens staan de minimale afmetingen vermeld. Meet daarom eerst even de ruimte op die je hebt voor het springkussen. Het zou immers zonde zijn wanneer het springkussen niet blijkt te passen wanneer we aan het opbouwen zijn (en alle kinderen het springkussen al gezien hebben).

Een ander punt waar rekening mee gehouden moet worden, is de stroomvoorziening. De springkussens hebben constant stroom nodig (voor de blower). Heb je geen haspel of ander verlengsnoer en kies je voor springkussen verhuur, geef dit dan vooral even aan bij het plaatsen van de bestelling. Dan zorgen wij hier gewoon voor.

En als ik een écht groot feest aan het plannen ben?

Soms is het niet mogelijk om één springkussen te huren omdat er veel meer kinderen aanwezig zijn, zoals op een groot buurt- of familiefeest. Je kunt er dan voor kiezen om springkussen verhuur te combineren met het huren van andere attracties zoals stormbanen of waterattracties. Ook kun je ervoor kiezen om meerdere springkussen naast elkaar op te bouwen, wanneer hier genoeg ruimte voor aanwezig is.

Ben je bezig met het plannen van een groter feest en wil je graag advies op maat bij het uitzoeken van de juiste opties rond springkussen verhuur? Neem dan even contact met ons op via de live chat of telefoon zodat we je direct verder kunnen helpen bij het opzetten van een leuk pakket tegen een aantrekkelijk tarief. Onze medewerkers zitten klaar om je verder te helpen.

Maak een écht feest van jouw gelegenheid

De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je kiest voor het springkussen verhuur van Partykoning. De verschillende modellen, de aantrekkelijke tarieven en de service maken veel mogelijk wanneer jij aan het plannen bent voor jouw volgende feest of gelegenheid. Wil je er een echt feest van maken maar kun je op de website niet vinden wat je zoekt? Of heb je gewoon vragen over onze werkwijze of een bepaald model?

Neem dan vooral even contact met ons op. Je kunt ons bereiken via de mail (info@partykoning.nl), maar je kunt ook direct bellen naar 010 30 74 826. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zondag van 08:30 tot 20:00 uur zodat we je altijd verder kunnen helpen met onze springkussen verhuur.

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug