Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Springkussen voor binnen huren?

Geeft u binnenkort een feest en zoekt u feestelijke artikelen? Het is dan zeker de moeite waard om een springkussen voor binnen te huren. PartyKoning biedt springkussen verhuur voor binnen aan. Een springkussen is onmisbaar op kinderfeestjes en andere gelegenheden waar kinderen bij aanwezig zijn. De kinderen hebben dan veel plezier terwijl de volwassenen praten en andere activiteiten ondernemen. Zo kan iedereen optimaal van het feest genieten.


Wanneer komt het springkussen verhuur voor binnen goed van pas ?
Een springkussen voor binnen is een geweldige toevoeging aan elk feest. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van ons springkussen assortiment voor binnen als u een kinderfeest geeft. Kinderen zijn tenslotte dol op springkussens. U kunt het springkussen in uw feestzaal laten plaatsen zodat de kinderen lekker in de zaal kunnen spelen. Ook bij andere feesten is een springkussen een goede toevoeging. Heeft u bijvoorbeeld een schoolfeest in de gymzaal of aula of geeft u een feest onder uw partytent? U kunt dan een springkussen voor binnen huren zodat de kinderen zich goed zullen vermaken. Kinderen kunnen zich gaan vervelen als ze niets te doen hebben. Met een springkussen voor binnen zorgt u ervoor dat zij ook veel plezier aan elk feest beleven.

De mogelijkheden van springkussen voor binnen.
PartyKoning biedt u een springkussen te huur aan voor binnen. Bij ons kunt u veel verschillende springkussens huren. Zo kunt u voor elke gelegenheid een geweldig springkussen voor binnen vinden. Wij hebben onder andere springkussen die de vorm van een huis hebben. Ze hebben namelijk een vierkante bodem, drie muren en een puntdak. We hebben ook springkussens voor binnen. Door de zijkanten kunnen de kinderen niet van het springkussen af vallen. Een springkussen voor binnen is voorzien van een opstapje aan de voorkant. De kinderen kunnen daardoor eenvoudig op het springkussen klimmen en ervan af klimmen. De springkussens zijn verkrijgbaar met verschillende vrolijke afbeeldingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een springkussen met een Dora thema of een jungle thema. Zo kunt u het springkussen eenvoudig afstemmen op de smaak van de kinderen. Naast de gewone springkussens bieden wij ook springkussens met een glijbaan en stormbanen aan. Deze stormbanen zijn enkele meters lang en bevatten diverse hindernissen. Hierbij kunt u denken aan een schuine klimwand en een glijbaan. Voor een extra feestelijk effect kunt u een springkussen met lichtjes en/of muziek huren. De kinderen kunnen dan dansen en springen op de maat van de muziek. Dankzij de lichtjes zijn deze springkussens erg geschikt voor een feest dat in de avond plaatsvindt.

Ons springkussen verhuur voor binnen
PartyKoning biedt een springkussen te huur voor binnen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse artikelen om een spetterend feest te geven. Wij stellen strenge eisen aan de artikelen die wij verhuren. Natuurlijk staan de veiligheid en kwaliteit voorop. Al onze springkussens voldoen aan de Europese normen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de springkussens schoon zijn en dat ze geen gebreken bevatten. Een springkussen voor binnen is maximaal 3 jaar oud. Na de 3 jaar worden ze vervangen om de kwaliteit te waarborgen. U weet dan zeker dat u een veilig springkussen voor uw feest huurt. Tevens vinden wij een goede service erg belangrijk. Het springkussen wordt door ons gebracht, opgezet en weer opgehaald. U heeft er daardoor zelf geen werk aan. Voor het springkussen verhuur voor binnen bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Het huren van een springkussen is erg eenvoudig. U hoeft alleen maar het gewenste springkussen in uw online winkelmandje te leggen. Vervolgens doorloopt u de stappen om uw gegevens door te geven en om te betalen. Wij zorgen er dan voor dat u op het juiste moment het springkussen voor binnen ontvangt.

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug