Draai aan het rad en maak kans op korting!

Vul eerst een geldig emailadres in
Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

23 mei 2022 - 15:00

Wegens een it storing kunt u momenteel alleen reserveren via Whatsapp op nr 06-17407992.
Onze excuses.

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Springkussen huren Noord Holland

Wilt u een springkussen in Noord Holland huren voor een feest? Dan bent u bij PartyKoning aan het juiste adres! Wij bieden verschillende springkussen aan zodat u voor elk feest een mooi springkussen kunt vinden. Een springkussen is vooral geschikt voor feesten waar kinderen bij aanwezig zijn.

De opties die het verhuur in springkussen Noord Holland biedt

U kunt voor diverse feesten gebruik maken van het springkussen verhuur in Noord Holland. Een springkussen kan gehuurd worden voor een kinderfeest, maar ook voor barbecues en tuinfeesten. Bij ons kunt u verschillende springkussen huren, waaronder springkussen met zijkanten en een dak. Dit springkussen is erg geschikt voor alle kinderen. Dankzij de verlaging aan de voorkant kunnen kinderen makkelijk op het springkussen klimmen. Het springkussen heeft een mooie print van Spongebob, Dora of andere bekende personages. Wilt u een zeer feestelijk springkussen huren? Kiest u dan voor een disco springkussen. Deze variant is voorzien van een muziekinstallatie en lampjes. Dit is natuurlijk perfect voor een feest dat ’s avonds plaatsvindt. De lampjes vallen dan echt goed op en de kinderen kunnen dansen en springen. Geeft u een feest voor avontuurlijke kinderen? Dan zal de stormbaan zeker goed in de smaak vallen. Een stormbaan is zo’n 20 meter lang en het bevat meerdere hindernissen. De kinderen kunnen de stormbaan om de beurt afleggen, maar er is ook voldoende ruimte om te springen met een grote groep. Het brengen, opzetten en ophalen van het springkussen wordt volledig door ons geregeld. Dit bespaart u veel tijd en moeite.

Wilt u een springkussen in Noord Holland huren?

U kunt eerst een offerte aanvragen voor het springkussen verhuur in Noord Holland. U mag daarvoor telefonisch contact opnemen of een mail sturen. Wij reageren binnen 24 uur! Mocht u het springkussen meteen willen huren, dan kunt u dat via onze website doen. 

Vragen of offerte? // Neem contact op


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug