Cristiano Christianen uit Rotterdam
reserveerde Clown disco springkussen met glijbaan en discolichten huren afgelopen uur

Martijn uit Goudswaard
reserveerde Suikerspinmachine huren gisteren twee keer geboekt

Bram uit Rijswijk
reserveerde Popcornmachine huren 5 minuten geleden

Yolanda Graaf uit Amersfoort
reserveerde Limonade fontein huren afgelopen uur

Bart uit Den Haag
reserveerde Springkussen + Popcornmachine Combideal 1 30min geleden

Maaike Groot uit Maassluis
reserveerde Springkussen + Suikerspinmachine Combideal 2 15min geleden

Yolanda Graaf uit Goidschalxoord
reserveerde Springkussen + Slushmachine Combideal 3 2min geleden

Jeanette Bos uit Poortugaal
reserveerde Bierbank set / Apres ski tafels - Huren afgelopen uur

Henriette Jacobs uit Vlaardingen
reserveerde Afzetpaaltjes met koord - huren 15min geleden

Jeanette Bos uit Gouderak
reserveerde Wervelwind - huren 15min geleden

Tobias Fernandes uit Goudseweg
reserveerde Glijbaan Skiër 4 in 1 - huren 15min geleden

Sven uit Gouda
reserveerde Rollerbaan Winter XXL - huren vandaag drie keer geboekt

Sweeper huren voor nóg meer spektakel op een feest!

Ben je van plan om je gasten de ervaring van hun leven te bezorgen en wil je zeker weten dat iedereen genoeg te doen heeft? Dan is een sweeper huren een uitstekende mogelijkheid! Je hebt vast weleens de programma’s op televisie gezien waarin mensen hindernisbanen af moesten leggen. Een sweeper is daar een vast onderdeel van de uitdaging, omdat deze uiteindelijk genadeloos blijkt. Geen zorgen, een sweeper huren is volledig veilig. Er vallen geen gewonden, maar de kans is tegelijkertijd ook klein dat er na verloop van tijd nog mensen op hun benen staan op de baan. Een sweeper huren doe je natuurlijk snel en makkelijk via Partykoning, de nummer één wanneer het gaat om feesten!

Wanneer kan ik een sweeper huren?

Een zeskamp sweeper huren is een geweldige optie wanneer je een zeskamp wilt organiseren of een competitief spelelement wilt hebben op een feestje, een bedrijfsfeest of een bruiloft. Bij Partykoning zorgen we er uiteraard voor dat de sweeper bezorgd, opgebouwd, afgebroken en opgehaald wordt. Dat zit allemaal in de prijs. De sweeper kan gebruikt worden door mensen vanaf 8 jaar en is ook voor volwassenen een bijzonder leuke attractie.

De sweeper huren kan prima gecombineerd worden met de vele andere attracties die we op de website hebben staan. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een leuk pakket om een complete dag met spellen te vullen? Spreek ons dan even aan via de live chat of WhatsApp, zodat we je direct verder kunnen helpen met het vinden van wat je zoekt.

Vragen of offerte? // Neem contact op

 

Waar moet ik voor zorgen als ik een sweeper huur?

Het is belangrijk dat er genoeg ruimte is. Daarnaast is dit een attractie die constant stroom nodig heeft. Een beveiligde stroomaansluiting op korte afstand is dus noodzakelijk. Heb je dit niet, dan kunnen wij zorgen voor verlengsnoeren.

Ook is er toezicht nodig tijdens het gebruik van de sweeper. Heb je niemand die dit kan of wil doen? Geen enkel probleem. Geef dit gewoon even aan tijdens het plaatsen van de bestelling, dan zorgen wij ervoor dat er begeleiding aanwezig is na het opbouwen van de sweeper. Ook daarom kies je gewoon voor Partykoning.

Hoe werkt de sweeper precies?

De sweeper draait met een enkele arm rond, waarbij de arm omlaag en omhooggaat. Tijdens het draaien, wordt de snelheid steeds iets verder opgevoerd. De arm is voorzien van een terugslagveer, waardoor een sweeper huren een volledig veilige optie is voor alle mensen vanaf de leeftijd van acht jaar. Aangezien de arm steeds sneller gaat draaien, zal het aantal deelnemers steeds sneller afnemen. De persoon die het langst op de baan blijft staan, dat is uiteraard de winnaar.

De sweeper huren is daarmee een perfecte optie voor een dag vol met spellen, maar kan ook prima als enige attractie gebruikt worden op een buurtfeest, kinderfeest of familiedagje.

Je feest plan je samen met Partykoning

De scherpste prijzen, geweldige klantenservice en snelle levering van kwalitatieve attracties. Het zijn slechts een aantal van de punten die onze klanten noemen. Ben je bezig met het organiseren van een feest en wil je zeker weten dat het een enorm succes wordt? Probeer ons dan eens uit. Het enorme aanbod op de website helpt je ongetwijfeld om inspiratie op te doen.

Kun je niet vinden wat je zoekt of wil je graag dat iemand meekijkt naar de mogelijkheden rond een sweeper huren of een van de vele andere attracties? Bel ons dan op 010 307 48 26 of mail naar info@partykoning.nl. Je kunt ons ook direct een WhatsApp sturen vanaf de website of ons aanschieten via de live chat. Wij staan klaar voor je!


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug