Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Unicorn springkussen online regelen voor het volgende feest

Heb jij ons unicorn springkussen al gezien? Dit is een bijzondere trekpleister op elk feest. Niet alleen vanwege de 3D eenhoorn die vooral op het springkussen prijkt, maar ook vanwege het oog voor detail zoals de afbeeldingen die op de wanden van het unicorn springkussen aanwezig zijn. Wil jij de kinderen blij maken op het volgende feest dat je organiseert, dan is dit springkussen een uitstekende keuze. En bij Partykoning weet je zeker dat we alles van je over kunnen nemen en dat tegen een bijzonder scherpe prijs. Zo wordt het tenminste een leuk feest voor iedereen.

Bekijk ons Unicorn springkussen

Een unicorn springkussen regel je binnen een paar stappen

Het regelen van een unicorn springkussen is nu wel heel makkelijk geworden. Eerst kijk je of er genoeg plek is (5x4x4 meter). Het springkussen moet vrij staan en er moet een stroomaansluiting aanwezig zijn. Is dit geregeld, dan kun je er al voor kiezen om ons de rest te laten doen. Wij bezorgen het unicorn springkussen in dat geval, bouwen het op en controleren het springkussen. Daarna houden we toezicht op de spelende kinderen en na het feest breken we het unicorn springkussen af.

Uiteraard kun je ook zelf toezicht houden of het springkussen ophalen wanneer je hier de tijd voor hebt. Dit bespaart in de kosten, maar kan wel meer stress opleveren bij het regelen van het feest. De keuze is echter helemaal aan jou.

Vragen of offerte? // Neem contact op

 

Direct het unicorn springkussen regelen

Weet jij al wanneer je het unicorn springkussen nodig hebt? Wacht dan niet te lang met reserveren, want het is niet zo dat we er duizenden hebben liggen! Spreek ons vandaag nog aan via de live chat of WhatsApp zodat we het unicorn springkussen direct voor je in kunnen boeken. Heb je vragen of wil je dat wij even met je meekijken naar de opties die er zijn? Bel dan direct naar 010 30 74 826. Wij zitten er klaar voor!


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug