Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Het verhuurbedrijf nabij Dordrecht maakt het je nog veel makkelijker

Dankzij het verhuurbedrijf nabij Dordrecht is het nu wel heel makkelijk geworden om alles op één plek te vinden. Partykoning biedt namelijk alles aan van partytenten tot springkussens en van traktaties tot complete waterattracties. Ben jij op zoek naar dat ene element om je feest helemaal compleet te maken of sta je nog in de startblokken en heb je alles nog nodig? Bij het verhuurbedrijf nabij Dordrecht slaag je gegarandeerd. Tegen lage prijzen en met de beste service, want jij bepaalt namelijk helemaal zelf of je het op komt halen of dat wij alles brengen en installeren voor je. Zo wordt een feest geven wel heel erg aantrekkelijk.

Bekijk ons gehele assortiment

De service van het verhuurbedrijf nabij Dordrecht

Heb je een springkussen nodig, een partytent of juist een complete attractie in het water? Dan ben je niet alleen op zoek naar het product zelf. De kans is groot dat je ook graag een beetje service wilt, omdat je waarschijnlijk niet de vereiste ervaring hebt om hier direct een succes van te maken. In dat geval kun je er gewoon voor kiezen om ons alles te laten brengen, installeren en weer demonteren wanneer het feest afgelopen is. En heb je niemand die toezicht kan houden tijdens het spelen of gebruik? Geen zorgen, ook dat kun je tegen een kleine vergoeding gewoon direct bij ons regelen. Het verhuurbedrijf nabij Dordrecht is overal op voorbereid en dat maakt het verschil.

Vragen of offerte? // Neem contact op

 

Direct regelen zodat het allemaal rond is

Je kunt alles nu alvast in orde maken door een bestelling te plaatsen. Handig, want zo weet je zeker dat alles er is op het moment dat het feest begint. Heb je vragen of wil je het liefst dat iemand even met je meekijkt bij het kiezen van de juiste attributen? Spreek ons dan even aan via de live chat of WhatsApp. Je kunt ons ook bellen op 010 30 74 826.


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug