Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Het verhuurbedrijf nabij Vlaardingen maakt jouw feest helemaal af

Het verhuurbedrijf in Vlaardingen is dé optie wanneer je zeker wilt weten dat jouw feest een succes wordt voor alle aanwezigen. Het verhuurbedrijf in Vlaardingen heeft namelijk alles wat je nodig hebt om iedereen bezig te houden. Een springkussen voor de peuters of juist de oudere kinderen, oudhollandse spelletjes, partytenten of juist complete attracties waarmee de competitie los kan barsten. Het verhuurbedrijf nabij Vlaardingen is de uitgelezen partner voor het feest van de vereniging, een besloten feestje in de buurt, kinderfeestjes en zelfs grotere zakelijke evenementen. Speciale wensen? We kijken graag met je mee naar de exacte mogelijkheden zodat het echt een succes wordt.

Bekijk ons gehele assortiment

Je kunt rekenen op het verhuurbedrijf nabij Vlaardingen

We bieden niet alleen verhuurobjecten aan als experts van het verhuurbedrijf nabij Vlaardingen. Nee, we zorgen er ook graag voor dat jij van alle gemakken voorzien bent tijdens het verwelkomen van je gasten. Daarom bieden we leverantie op locatie aan, kunnen we alles netjes voor je opbouwen en controleren en kunnen we zelfs zorgen voor toezicht tijdens het spelen. En is het feest afgelopen, dan breken we ook graag alles weer voor je af. Dit uiteraard tegen een zacht prijsje, waarmee jij direct je handen helemaal vrij hebt. En dat is wel zo prettig wanneer het jouw feest moet zijn, want daar wil je zelf ook wat van meekrijgen natuurlijk.

Vragen of offerte? // Neem contact op

 

Neem vandaag nog contact met ons op

Wil jij weten wat het verhuurbedrijf nabij Vlaardingen voor jou kan betekenen en wat wij kunnen doen? Kijk dan eens rond op de website of spreek ons direct aan via de live chat of WhatsApp. Wil je liever persoonlijk contact en direct verder geholpen worden met speciale wensen? Bel dan naar 010 30 74 826. Uiteraard zijn we ook bereikbaar per mail op info@partykoning.nl.


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug