Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reserving of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Winterspelletjes: voor álle seizoenen geschikt!

Bij het spelen van spelletjes denk je vooral aan de zomer. Lekker buiten met warme temperaturen en veel feestjes en partijen. Maar wist je dat er ook meer dan genoeg winterspelletjes zijn? Hieronder vallen natuurlijk alle spellen die je binnenshuis kunt spelen – al zijn er meer dan genoeg winterspelletjes die je juist buiten kunt spelen, met of zonder sneeuw. Ben je een feest of evenement aan het plannen en valt dit middenin de winter? Geen zorgen, Partykoning helpt je uiteraard met het vinden van de winterspelletjes om alle gasten heerlijk bezig te houden. En natuurlijk tegen aantrekkelijke tarieven, zodat het binnen elk budget past.

Wat valt er zoal onder winterspelletjes?

De meeste mensen denken bij winterspelletjes natuurlijk direct aan de spellen die binnenshuis gespeeld kunnen worden. Welke spellen en attracties dat precies zijn, dat hangt natuurlijk sterk af van de ruimte die je hebt. Wanneer je een complete loods of zaal huurt voor een feest in de winter, dan kun je hier veel meer spellen kwijt dan wanneer het feest plaats moet hebben in een huiskamer.

Kijk daarom vooral naar de beschikbare ruimte voordat je een duik neemt in het aanbod aan winterspelletjes. Een Twister-mat XXL past immers niet in een standaardwoonkamer en ook voor Mega Djenga heb je even iets meer ruimte nodig dan voor winterspelletjes zoals eendjes vissen.

Zijn er veel mensen en moeten die allemaal vermaakt worden? Dan zijn de kleinere spellen een leuke optie, omdat je er een complete wedstrijd van kunt maken. Hierbij kun je vooral denken aan Hamervoetbal, Vang de Muis of een van de andere winterspelletjes met een kleinere omvang.

Vragen of offerte? // Neem contact op

 

Waarom kies je voor de winterspelletjes van Partykoning?

  • Partykoning heeft een enorm aanbod
  • De klantenservice!
  • Goede voorwaarden en scherpe tarieven
  • Transparante afspraken
  • Mensen die met je meedenken

Wij van Partykoning begrijpen dat het organiseren van een feest, evenement of bedrijfsfeestje niet altijd even makkelijk is. Zeker niet wanneer je niet precies weet waar je op moet letten of waar je rekening mee moet houden. Daarom kun je ons altijd via de live chat of WhatsApp bereiken, zodat we direct met je mee kunnen kijken en denken. Probeer ons maar eens uit!

Kan ik bij jullie nog meer regelen dan alleen winterspelletjes?

Jazeker. Naast winterspelletjes hebben we ook attracties die binnenshuis geplaatst kunnen worden, verhuren we statafels en andere benodigdheden en hebben we complete traktaties klaarstaan, zoals uit onze suikerspinmachines. Ook bieden we graag een begeleider aan die professioneel toezicht kan houden tijdens het spelen.

Zo weet je niet alleen zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is, je hoeft ook nergens rekening mee te houden tijdens het feest zelf. Laat ons maar doen waar wij goed in zijn, dan kun jij je volledig richten op de overige elementen!

Vandaag nog boeken? Natuurlijk!

Hoewel we een enorm aanbod hebben dat met de dag groeit, kan het gebeuren dat een bepaald item niet aanwezig is op de dag waarop jij een feest wilt geven. Reserveer daarom de winterspelletjes die je echt wilt hebben vandaag alvast. Zo kunnen we garanderen dat alles op tijd op de plek is en volledig in goede staat aankomt. Uiteraard kunnen we ook helpen met het opbouwen en afbreken.

Wil je meer informatie over een bepaald product of heb je vragen over onze voorwaarden of winterspelletjes? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Je bereikt ons snel en makkelijk via de live chat of WhatsApp. Je kunt ook bellen naar 010 307 48 26 of mailen naar info@partykoning.nl omdat direct contact op te nemen met de experts op het gebied van feesten én winterspelletjes!


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug