Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Zeskampspellen huren voor een onvergetelijke competitie!

Ben je van plan om het volgende feest wat actiever en aantrekkelijker te maken? Zijn de gasten klaar om de strijd met elkaar aan te gaan? Dan is zeskampspellen huren een prachtige manier om er direct een groot toernooi van te maken. En hoe je het doet, dat is natuurlijk helemaal vrij. Zeskampspellen huren leent zich ook prima voor een achtkamp, tienkamp of vierkamp. Je bepaalt helemaal zelf hoe groot of klein je het wilt maken en juist dat is het aantrekkelijke. Zeskampspellen huren is namelijk geschikt voor elke gelegenheid en elk budget. Zeker wanneer je kiest voor Partykoning.nl!

Waarom echte zeskampspellen huren?

Een zeskamp opzetten kun je met gemakkelijk te improviseren spellen. Maar dan lijkt het voor de meeste mensen al snel niet echt of uitdagend. Daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden rond zeskampspellen huren. Zo kun je bij ons verschillende stormbanen en attracties vinden waarmee competitieve spellen gespeeld kunnen worden. Heb je bijvoorbeeld al gekeken naar onze sweeper, die eigenlijk niet bij een zeskamp mag ontbreken?

Op de website vind je uiteenlopende mogelijkheden met aantrekkelijke tarieven. Je kunt direct online bestellen, maar je kunt ook contact met ons opnemen zodat we kunnen helpen bij het vinden van wat je zoekt.

Vragen of offerte? // Neem contact op

 

Waar moet ik op letten bij zeskampspellen huren?

Een zeskamp opzetten is op zich niet lastig. Maak logische groepen van ongeveer gelijke sterkte, of laat alle mensen individueel spelen. Zorg altijd dat er genoeg ruimte is tussen de verschillende onderdelen en zorg voor eten en drinken – zeker wanneer er kleine kinderen meespelen. Wil je zorgen dat het direct professioneler lijkt, laat dan scorekaarten maken. Dit kun je eventueel ook zelf in Excel doen.

Bij zeskampspellen huren is het van groot belang dat je deze op kunt zetten en dat ze goed schoon opgeleverd worden. Anders is de lol er snel vanaf. Daar hoef je je bij Partykoning overigens helemaal geen zorgen over te maken. Wij kunnen namelijk letterlijk alles van je overnemen. We bouwen de attracties of zeskampspellen graag voor je op en controleren altijd of alles onbeschadigd en schoon is voordat de eerste mensen er gebruik van maken.

Tip: heb je geen mensen die toezicht kunnen houden bij grotere spellen, waar dit eigenlijk wel nodig is? Ook dat kun je gewoon bij Partykoning regelen! Wij hebben ervaren en deskundige mensen die we direct op locatie in kunnen zetten. Zo wordt het nóg makkelijker voor je!

Welke zeskampspellen kan ik kiezen?

Zeskampspellen huren is makkelijk wanneer je weet wat je zoekt. Weet je nog niet wat je zoekt, kijk dan eens bij de vele spelelementen op de website, zoals de sweeper of de opblaasbare golfbaan. Wil je dat Partykoning een compleet zeskamp voor je opzet en weet je precies wat het budget is? Neem dan vooral contact met ons op zodat wij aan de slag kunnen gaan voor je. Uiteraard kun je zelf ook een pakket samenstellen door het aanbod online te bekijken.

Vandaag alvast de zeskampspellen reserveren!

Zeskampspellen huren doe je alvast vandaag. Zo weet je namelijk zeker dat de spellen er zijn wanneer jij ze nodig hebt. Naast zeskampspellen vind je bij Partykoning alles wat je nodig hebt voor de aankleding, zoals partytenten en tafels. Kun je niet vinden wat je zoekt of wil je graag dat een van onze experts met je meekijkt? Spreek ons dan aan via de live chat of via WhatsApp. Je kunt ook mailen voor langere vragen: info@partykoning.nl. Wil je liever persoonlijk contact of wil je direct aan de slag met zeskampspellen huren, dan kun je ons uiteraard ook bellen op 010 307 48 26!


Vragen of advies? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

Terug