Over ons

Partykoning is de grootste, leukste en aantrekkelijkste partyverhuuraanbieder in Spijkenisse en de wijde omgeving. Wij leveren onze springkussens, feestmateriaal, suikerspinmachines, slushmachines en waterattracties door heel Nederland. Altijd met een glimlach, altijd tegen de scherpste prijzen en uiteraard elke dag met de best mogelijke service.

Bij ons staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Alle attracties zijn voorzien van de benodigde certificaten en worden gecontroleerd en schoongemaakt voordat we jouw kinderen op de toestellen laten spelen. Uiteraard hanteren we daarbij de beste prijs-kwaliteitverhouding. De allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijzen, waarbij we geen centimeter in willen leveren op onze service.

kussens

Een complete aanbieder voor heel het feest

Partykoning is niet zomaar een bedrijf. Het is dé partner waarmee je een feest organiseert en dat is waarom onze klanten regelmatig bij ons terugkomen voor nieuwe bestellingen. Indien gewenst helpen we graag met het opbouwen van attracties en springkussens, zorgen we voor iemand die toezicht houdt tijdens het feest én breken we de boel af wanneer het feest afgelopen is. Zo wordt het organiseren van een feest een stuk leuker en overzichtelijker.

Altijd een geschikt toestel of attractie voor een feest

Kinderen zijn niet zomaar kinderen. Kinderen hebben verschillende leeftijden, voorkeuren en afmetingen. Daarom hebben we er bij Partykoning alles aan gedaan om het aanbod zo breed en aantrekkelijk mogelijk op te zetten. Heb je speciale wensen en kun je niet vinden wat je zoekt op de website? Stuur dan een mail of gebruik de live chat of WhatsApp. We gaan dan direct kijken of we een passende oplossing voor je hebben liggen. Ook dat valt onder onze service op maat.

Onze klanten zijn tevreden – word jij de volgende blije klant?

Ruim 98% van onze klanten beoordeelt ons met een tevreden of zeer tevreden. De prijs-kwaliteitverhouding, het brede aanbod en de goede service worden meerdere malen in de recensies over ons aangehaald, inclusief de levering door heel Nederland waardoor je altijd bij ons terecht kunt. Bekijk onze beoordelingen op Kiyoh

Ben jij benieuwd geworden naar wat wij voor jouw feest kunnen betekenen of heb je speciale wensen om een buurtfeest of kinderfeestje een groot succes te maken? Neem dan vandaag nog contact op met dé partyverhuuraanbieder van Nederland en kom te weten wat het is om te feesten als een echte partykoning(in)!

Otto Bruin uit Middelburg
reserveerde Clown disco springkussen met glijbaan en discolichten huren 30min geleden

Wim Brouwer uit 's-Gravenzande
reserveerde Springkussen + Popcornmachine Combideal 1 5 minuten geleden

Finn uit Amsterdam
reserveerde Springkussen + Suikerspinmachine Combideal 2 afgelopen uur

Lucinda Nout uit Amsterdam
reserveerde Springkussen + Slushmachine Combideal 3 gisteren twee keer geboekt

Jerrold Bunt uit Goes
reserveerde Glijbaan Skiër 4 in 1 - huren 15min geleden

Jan Willem Jansen uit Spijkenisse
reserveerde Rollerbaan Winter XXL - huren gisteren twee keer geboekt

Levi uit Gelderswoude
reserveerde Bierbank set / Apres ski tafels - Huren afgelopen uur

Giovani Kokx uit Den Haag
reserveerde Afzetpaaltjes met koord - huren gisteren twee keer geboekt

Noah uit Wassenaar
reserveerde Wervelwind - huren 2min geleden

Otto Bruin uit Gouda
reserveerde Suikerspinmachine huren 2min geleden

Liam uit Gnephoek
reserveerde Popcornmachine huren afgelopen uur

Cristiano Christianen uit Gelderswoude
reserveerde Limonade fontein huren vandaag drie keer geboekt

Terug