Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reserving of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Over ons

Partykoning is de grootste, leukste en aantrekkelijkste partyverhuuraanbieder in Spijkenisse en de wijde omgeving. Wij leveren onze springkussens, feestmateriaal, suikerspinmachines, slushmachines en waterattracties door heel Nederland. Altijd met een glimlach, altijd tegen de scherpste prijzen en uiteraard elke dag met de best mogelijke service.

Bij ons staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Alle attracties zijn voorzien van de benodigde certificaten en worden gecontroleerd en schoongemaakt voordat we jouw kinderen op de toestellen laten spelen. Uiteraard hanteren we daarbij de beste prijs-kwaliteitverhouding. De allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijzen, waarbij we geen centimeter in willen leveren op onze service.

kussens

Een complete aanbieder voor heel het feest

Partykoning is niet zomaar een bedrijf. Het is dé partner waarmee je een feest organiseert en dat is waarom onze klanten regelmatig bij ons terugkomen voor nieuwe bestellingen. Indien gewenst helpen we graag met het opbouwen van attracties en springkussens, zorgen we voor iemand die toezicht houdt tijdens het feest én breken we de boel af wanneer het feest afgelopen is. Zo wordt het organiseren van een feest een stuk leuker en overzichtelijker.

Altijd een geschikt toestel of attractie voor een feest

Kinderen zijn niet zomaar kinderen. Kinderen hebben verschillende leeftijden, voorkeuren en afmetingen. Daarom hebben we er bij Partykoning alles aan gedaan om het aanbod zo breed en aantrekkelijk mogelijk op te zetten. Heb je speciale wensen en kun je niet vinden wat je zoekt op de website? Stuur dan een mail of gebruik de live chat of WhatsApp. We gaan dan direct kijken of we een passende oplossing voor je hebben liggen. Ook dat valt onder onze service op maat.

Onze klanten zijn tevreden – word jij de volgende blije klant?

Ruim 98% van onze klanten beoordeelt ons met een tevreden of zeer tevreden. De prijs-kwaliteitverhouding, het brede aanbod en de goede service worden meerdere malen in de recensies over ons aangehaald, inclusief de levering door heel Nederland waardoor je altijd bij ons terecht kunt. Bekijk onze beoordelingen op Kiyoh

Ben jij benieuwd geworden naar wat wij voor jouw feest kunnen betekenen of heb je speciale wensen om een buurtfeest of kinderfeestje een groot succes te maken? Neem dan vandaag nog contact op met dé partyverhuuraanbieder van Nederland en kom te weten wat het is om te feesten als een echte partykoning(in)!

Terug