Over ons

PartyKoning is de leukste attractieverhuurder uit Spijkenisse. PartyKoning is ook de enige attractieverhuurder die in heel Nederland uw springkussen,popcornmachine, suikerspinmachine of ander feestmateriaal kan leveren.
 
Kwaliteit en Veiligheid
PartyKoning verhuurd enkel attracties van de hoogste kwaliteit, al onze springkussens en attracties zijn gekeurd aan de hoogste Europese norm. Onze attracties zijn gekeurd door het Liftinstituut, AIB Vincotte en Tüv Nederland. PartyKoning biedt een ruim aanbod aan goed onderhouden en relatief nieuwe attracties.
 
Prijs en Kwaliteit
Onze klanten beoordelen onze prijs kwaliteit verhouding als goed of vaak zelfs als zeer goed. wij leveren de beste producten tegen een prijs waar je blij van wordt, dat is de gedachte. U kunt bij PartyKoning zeer voordelig de leukste attracties in de regio huren. Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw. Wij streven een hoge kwaliteit van onze producten na en werken enkel met de beste materialen. Onze producten zijn duurzaam, betrouwbaar en veilig. We doen ons best om onze prijzen zo laag mogelijk te houden maar leveren hierbij nooit in op kwaliteit of veiligheid.
 
Service
Service is een van de zaken waar PartyKoning voor staat, onze klanten komen niet voor niets ieder jaar weer bij ons terug. De wens van de klant staat bij ons centraal, wij zorgen ervoor dat u op uw feest geen onnodige zorgen heeft. We maken duidelijke afspraken en zorgen ervoor dat u vanaf het eerste contact tot zelfs na het feest op een professionele manier geholpen wordt. Ook op zondag staan bij bijvoorbeeld voor u klaar!
PartyKoning is flexibel, betrouwbaar en behulpzaam.
 
Onze Klanten
98% van onze klanten geeft aan tevreden of zeer tevreden te zijn over PartyKoning, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service weten steeds meer klanten PartyKoning te vinden. Veel van onze klanten komen ook ieder jaar weer bij ons terug en wij zijn trots dat we onze klanten ieder jaar weer van dienst mogen zijn met de leukste producten. PartyKoning levert in heel Nederland.
Plezier voor de klant staat bij ons centraal, dit ziet u niet alleen terug in ons assortiment maar echt in alles! PartyKoning staat voor verhuur met een glimlach. Bij PartyKoning huurt u altijd de mooiste en de nieuwste attracties. Plezier en vrolijkheid wordt bij ons gecombineerd met service en profesionaliteit.
 
PartyKoning = Feesten als een KONING!
Terug