Hi, welkom bij PartyKoning! Kan ik je misschien ergens mee helpen? Open Whatsapp

Wegens extreme drukte kunt u niet telefonische reserveren alleen per e-mail heeft u vragen betreft uw reservering of andere vragen. gelieve te mailen naar planning@partykoning.nl

 

Met feestelijke groet, 

PartyKoning.nl 


Sponsoring

Sponsoring van uw feest of evenement

Als u een groot feest of evenement organiseert zult u merken dat uw begroting/budget vaak flink wordt overschreden. Wij weten als geen ander dat een feest behoorlijk kostbaar kan zijn. Evenementen organisatie is een vak apart, en als u het in eigen hand houdt kan het makkelijk zijn dat u in eerste instantie belangrijke dingen vergeet. Als achteraf blijkt dat de rekening duurder blijkt te zijn dan de bedoeling was, is dat een flinke domper op de feestvreugde. Feest geslaagd, bankrekening leeg!

Sponsoring verenigingen, scholen en stichtingen

Natuurlijk kunnen wij in sommige gevallen meedenken en een stukje sponsoring aanbieden. Met name voor scholen, verenigingen en stichtingen willen wij graag tegemoet komen in de kosten, in de vorm van een stukje sponsoring. Vaak kunt u ons iets terug aanbieden; reclame. Denk hierbij aan een link/logo op uw website, een vermelding in de schoolkrant of ons logo op de posters. Ook kunnen we partytenten voorzien van reclamebordjes. Op die manier betekenen we daadwerkelijk iets voor elkaar. U heeft minder kosten, en wij vergroten onze naamsbekendheid in de regio!

Sponsoring aanvragen

In principe sponsoren wij alleen als we hiervoor ook iets terugzien. Ook wij moeten uiteindelijk natuurlijk een boterham kunnen verdienen. Verder doen we alleen sponsoring in de regio, binnen een straal van 40 km vanaf Spijkenisse. Heeft u een goed voorstel? Neem gewoon contact op voor de mogelijkheden. Iedere sponsoraanvraag wordt afzonderlijk beoordeeld!

Terug