Stormbanen

Stormbaan huren voor een echt spektakel!

Ben je op zoek naar dé manier om een feest of gelegenheid echt een succes te maken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden rond een stormbaan huren. Heb je dat nog nooit eerder gezien op een buurtfeest, een kinderfeestje of een personeelsfeest? Dan is dat de eerste reden om direct de stormbanen te bekijken. Bij PartyKoning vind je een uiteenlopend aanbod met veel verschillende modellen en dat maakt het leuk om direct te kijken welke stormbaan het meest geschikt is voor jouw gelegenheid!

Waarom een stormbaan huren?

Op veel feestjes wordt vergeten dat kinderen (van alle leeftijden) écht genoeg te doen moeten hebben. Het laatste dat je wilt, is een groep met kinderen waarbij de verveling toegeslagen is immers. Een stormbaan huren is een gemakkelijke manier om kinderen van jong tot oud een manier te bieden om zich eindeloos te vermaken. Je kunt er complete wedstrijden mee opzetten of mensen uitdagen in een wedstrijd, zoals met de stormbaan van 21 meter lang waarbij twee bananen ontweken moeten worden. Of wil je juist krachtmeten met de Dash & Grab waar het niet alleen leuk is voor de deelnemers, maar ook voor de omstanders?

De grote stormbanen zijn direct een blikvanger op elk feest en elke gelegenheid. Het zal niemand ontgaan dat je duidelijk aandacht besteed hebt aan het opzetten van de leukste mogelijkheden. Dat dit helemaal geen moeite gekost heeft omdat je gekozen hebt voor PartyKoning, dat houden we gewoon onder ons! Wij helpen je graag verder wanneer je het maximale uit een feest of gelegenheid wilt halen. Met heldere voorwaarden, aantrekkelijke tarieven en vooral goede service. Zo kun jij je namelijk gewoon bezighouden met het feest. Wij zorgen voor de speeltoestellen.

Waar moet ik op letten voordat ik een stormbaan bestel?

Een stormbaan huren is een fluitje van een cent. Er zijn wel een paar dingen die je in de gaten moet houden voordat je kiest voor een stormbaan huren. We hebben ze even kort onder elkaar gezet.

Beschikbare ruimte

Elke stormbaan heeft bepaalde afmetingen die aangegeven zijn bij het model. Zorg ervoor dat er iets meer ruimte is zodat de ingang en uitgang ook vrij zijn.

Stroom

De stormbaan heeft constant stroom nodig. Zorg daarom voor een veilig stroompunt (binnen 50 meter), idealiter geaard en niet in de weg voor de aanwezigen op het feest. Heb je geen haspel? Geef dit dan aan bij de bestelling zodat wij dit tegen een kleine vergoeding kunnen regelen.

Begeleiding

Alle attracties en speeltoestellen hebben een begeleider nodig om er zeker van te zijn dat kleine kinderen zich niet bezeren. Heb je niemand die toezicht kan houden? Dan kan PartyKoning dit regelen. Wij zorgen voor een deskundige medewerker die een oogje in het zeil houdt.

Wat kan ik zelf doen?

Wanneer je kiest voor een stormbaan huren, dan nemen we het meeste werk van je over. Wij bezorgen de stormbaan, bouwen deze op en breken deze weer af na afloop van het feest. Uiteraard controleren we de stormbaan ook na het opbouwen zodat we er zeker van zijn dat alles werkt en schoon is.

Welke stormbaan kan ik het beste huren?

Een stormbaan huren begint bij het kijken naar jouw eigen eisen. Hoeveel ruimte is er beschikbaar, hoeveel mensen gaan gebruikmaken van de stormbaan en hoe groot zijn de kinderen die hier vooral mee gaan spelen? Een stormbaan huren is een goede optie om een feest een echt spektakel te maken, maar dan moet wel gekozen worden voor de juiste attracties.

Vergeet niet dat je bij PartyKoning gewoon kunt combineren. Meerdere stormbanen huren is nooit een probleem, maar je kunt ook eens kijken naar de vele springkussens die op de website staan. Of sport & spel, een complete categorie met ontzettend leuke dingen om iedereen lekker bezig te houden.

Weet je niet zeker wat de beste optie voor jou is of heb je écht veel nodig? Neem dan gewoon even contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

Echt uitpakken met een baan van 42 meter

Grootte is niet altijd belangrijk – maar stel je voor dat je wel de ruimte hebt en het echt onvergetelijk wilt maken omdat het een speciaal personeelsfeest is – of misschien zelfs een bruiloft? Dan is de stormbaan van 42 meter een echte uitsmijter. Deze is namelijk door ons ontworpen en daarmee compleet uniek. Dit is gegarandeerd plezier voor jong en oud en dé manier om een leuke competitie op te zetten wanneer je een feestje organiseert dat een hele dag duurt.

Direct aan de slag, samen met PartyKoning

Weet je de datum van het feest of de gelegenheid nu al en overweeg je speeltoestellen, attracties of andere apparatuur te huren? Wacht dan niet te lang met het reserveren, want met de grote vraag is de kans groot dat het gewenste apparaat al gereserveerd is wanneer je te lang wacht. Via de website kun je gemakkelijk een stormbaan huren. Kom je er niet uit of heb je een vraag die je wilt stellen? Dan kun je gebruikmaken van de live chat op de website waar we klaar zitten om je verder te helpen.

Uiteraard kun je ons ook mailen wanneer de vraag niet zo dringen is: info@partykoning.nl. Wil je liever iemand persoonlijk spreken of heb je een korte vraag? Bel dan direct naar 010 30 74 826. PartyKoning helpt je graag met het organiseren van een geweldig feest dat niet snel vergeten zal worden door de gasten!

Bekijk +

Mega stormbaan 42 meter - huren

Door ons zelf ontworpen en dus uniek in zijn soort. Bomvol met vele nieuwe gave hindernissen en uitd...

Bekijk +

Test product 1

Bekijk +

Water hindernisbaan - Water stormbaan huren

Heeft uw zwembad of camping wat te vieren of wenst u meer bezoekers? Huur dan deze water zwembad att...

Bekijk +

Test product

Bekijk +

Jungle stormbaan 17 meter - huren

Waan je in de jungle op deze speelrijke jungle-stormbaan van 17 meter lang! De stormbaan is ont...

Bekijk +

Dash & Grab huren

NIEUW NIEUW SPEL ! Een nieuwe attractie Dasher waarbij je moet zorgen dat je zoveel mogelijk ba...

Bekijk +

Mega rode ballen - huren

Met het huren van deze Mega Rode Ballen attractie trekt u direct de aandacht op uw evenement. Beleef...

Bekijk +

Base jump - huren

De base jump is spectaculair! Ditmaal sta je er helemaal alleen voor als je tot een hoogte van ...

Bekijk +

Vang de mol huren - Whack a Mole huren

Whack a mole huren ? Mep de mol huren ? Het populaire whack-a-mole spel komt echt tot leven!

Bekijk +

Zorb helling - huren

Actionball is de nieuwste xtreme ride van dit moment. Ook wel bekend als Zorb of Zorbing. Een 3 mete...

Bekijk +

Vrachtwagen stormbaan **14 meter ** huren

Deze 14 meter lange vrachtwagenstormbaan is een aantrekkelijke en speelrijke baan in de vorm van een...

Bekijk +

Dasher

NIEUW NIEUW SPEL ! Een nieuwe attractie Dasher waarbij je moet zorgen dat je zoveel mogelijk ba...

Bekijk +

Cowboy run hindernisbaan **17 meter ** huren

De Cowboy Run is 17 meter en heeft een kleurrijke en opvallende attractie waar leuke western element...

Bekijk +

Boerderij run hindernisbaan **17 meter ** huren

De Boerderij Run is 17 meter en heeft mooie 3D-elementen. Herkenbaar van de boerderij is de hooischu...

Bekijk +

Tractor hindernisbaan **2 delig** huren

Met deze unieke supervette hindernisbaan heb je een echte topattractie staan op uw eveneme...

Bekijk +

Hindernisbaan 21 meter lang huren

Met deze grote 21 meter lange stormbaan van PartyKoning haal je een avontuurlijke attractie in huis!...

Bekijk +

Hindernisbaan 18 meter huren

Met een stormbaan van PartyKoning haalt u het kind in uzelf weer naar boven. Deze Jungle Stormbaan i...

Bekijk +

Combi zeephelling 15 meter lang huren

De teams/deelnemers proberen zo snel mogelijk de overkant van deze gladde zeep baan te bereiken. De ...

Bekijk +

Zeep helling huren

De opblaasbare zeephelling is van oudsher het traditioneel zeskamp onderdeel. Neem een goede aanloop...

Bekijk +

Wipe out muur huren

Deze wand is leuk en beangstigend tegelijk. Probeer langs de wand te komen zonder een rode staa...

Terug