Finn uit Gouderak
reserveerde Clown disco springkussen met glijbaan en discolichten huren 5 minuten geleden

Jessica Dijkstra uit 's-Gravenweg
reserveerde Suikerspinmachine huren 30min geleden

Giovani Kokx uit Giessen-Oudekerk
reserveerde Popcornmachine huren 15min geleden

Bram uit Gouderak
reserveerde Limonade fontein huren 30min geleden

Otto Bruin uit Goes
reserveerde Springkussen + Popcornmachine Combideal 1 5 minuten geleden

Jelle uit Goudseweg
reserveerde Springkussen + Suikerspinmachine Combideal 2 15min geleden

Liam uit Giessen-Oudekerk
reserveerde Springkussen + Slushmachine Combideal 3 2min geleden

Rhianne Dols uit Hoek van Holland
reserveerde Bierbank set / Apres ski tafels - Huren afgelopen uur

Jelle uit Gijbeland
reserveerde Afzetpaaltjes met koord - huren gisteren twee keer geboekt

Sabine Hoek uit Den Haag
reserveerde Wervelwind - huren gisteren twee keer geboekt

Evelien Dekker uit Delfzijl
reserveerde Glijbaan Skiër 4 in 1 - huren 30min geleden

Evelien Dekker uit Delfzijl
reserveerde Rollerbaan Winter XXL - huren gisteren twee keer geboekt

Waarom een slushpuppy machine huren?

Waarom een slushpuppy machine huren?

Tijd om een kinderfeest te organiseren? Of juist een buurtfeest waarbij alle mensen in de nabije omgeving welkom zijn? Er is meer dan genoeg te regelen, zeker wanneer je kijkt naar de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Een springkussen is een echte aanrader, net als waterattracties, maar heb je al eens gedacht aan het huren van een slushmachine? Deze machines worden ook wel granita machines genoemd en zijn direct te huren via onze webwinkel. Maar waarom is dat nou een goed idee? We geven je drie redenen.

1. Drinken is belangrijk voor spelende kinderen

Spelende kinderen hebben net even wat meer te drinken nodig wanneer zij aan het spelen zijn. Maar dat is een beetje lastig, want juist kleinere kinderen nemen weinig tijd om even een drinkpauze in te lassen. Probeer ze maar eens langer dan twee minuten aan tafel te houden wanneer ze weten dat het een feest is!

Met de slushpuppy machine is dat verleden tijd. De gekleurde drankjes zien er bijzonder spannend uit. En het is echt niet moeilijk om alle kinderen rond de slushmachine te krijgen zodat ze allemaal wat drinken.

2. Het biedt heerlijke verkoeling

Van spelen krijg je het warm. Dat is geen enkel probleem, maar het is natuurlijk wél lekker wanneer je als kind even af kunt koelen om je klaar te maken voor de volgende ronde. Ook daarvoor is de slushmachine bijzonder geschikt, want deze drankjes worden met ijswater gemaakt (vandaar de bijnaam: granita machines). Een makkelijke en snelle manier van verkoeling.

Tip: laat kinderen die het erg warmen hebben niet te snel drinken in verband met hoofdpijn. Drinkt jouw kind nagenoeg altijd snel? Laat de slushpuppy dan even staan voordat je deze aan je zoon of dochter voorzet.

3. Iedereen weet direct dat het een feest is

Waanneer heb jij voor het laatst een slushpuppy machine gezien op een feest? Kleine kans dat je dit recentelijk nog gezien hebt, want lang niet iedereen weet dat deze machines gewoon bij Partykoning gehuurd kunnen worden. Kun jij je al indenken wat er door de hoofden van de kinderen gaat wanneer zij de slushpuppymachine zien staan met de verschillende kleuren?

Dat effect wordt natuurlijk aanzienlijk versterkt met een springkussen of een van de andere attracties van Partykoning. Of veel ballonnen en spelletjes die alvast klaarstaan op het gras voor de kinderen om mee te spelen.

Direct huren, zonder gedoe en tegen scherpe prijzen

Wil jij graag een slushmachine huren voor het volgende feest? Kies dan voor Partykoning. Bij ons krijg je de smaken direct meegeleverd, samen met de bekers en de rietjes zodat je nergens meer aan hoeft te denken. En met onze bijzonder aantrekkelijke prijzen en diensten hoef je het helemaal niet meer te laten.

Direct boeken? Dat kan via de website. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons dan op 010 307 48 26.

Terug