Poffertjes machine huren

De geur van vers gebakken poffertjes is een verrijking voor elk evenement. Heerlijk voor de jonge gasten, maar ook voor volwassenen is het smullen met een gehuurde poffertjesplaat. De poffertjesplaat kan zowel buiten als binnen geplaatst worden. Houd binnen wel rekening met de nodige rookontwikkeling. Enige ventilatie is daarom gewenst. Je huurt bij PartyKoning.nl al een losse Poffertjesplaat (excl. ingrediënten en verbruiksmaterialen) voor €65,- per dag.

Poffertjesplaat Huren

Met onze 50 dops poffertjesplaat maakt u eenvoudig tot 1.000 poffertjes per uur. U kunt deze poffertjesplaat huren bij PartyKoning. Deze poffertjespan is ideaal voor bijvoorbeeld een kerstmarkt maar ook leuk voor elk personeels- of kinderfeest. Deze poffertjesplaat is los te huren zodat u zelf heerlijke poffertjes kunt maken. Het maken van poffertjes is heel eenvoudig met onze poffertjesplaat die werkt op normale stroom. (2.200 Watt / 230 Volt)

 

Poffertjes met personele begeleiding van PartyKoning
Geen zin of tijd om tijdens je feest of evenement zelf poffertjes te bakken? Geen probleem! Onze poffertjesmachine is ook te huren met begeleiding. Voor €250,- (incl. BTW) bakken wij 2 uur lang onbeperkt poffertjes voor je gasten! Wil je graag langer dan 2 uur begeleiding bij de poffertjesmachine? Ook dat is geen probleem! Wij zijn voor €45,- per uur extra in te huren.

 

Terug